top of page

UKK

 

1. Uskallanko aloittaa crossfitin vaikka olen huonossa kunnossa?

Ehdottomasti uskallat.

Mitä huonompi kunto sinulla on, sitä enemmän sinä tarvitset tätä.

Meillä treeninsä aloittava on useimmiten noin 34-44 vuotias perheellinen, pienten lasten äiti tai isä, joka ei ole treenannut koskaan ennen tai viime treeneistä on jo vuosia aikaa.

Älä siis yhtään murehdi kunnostasi, me valmentajat pidämme huolen että selviät hyvin.

Meillä ei treenata veren maku suussa, vaan järkevästi ja maltilla niin, että kuntosi paranee tasaisen varmasti.

2. Mitä kaikkea saan kuukausimaksulla?

Saat tueksesi ammattitaitoiset valmentajat, jotka pitävät huolen että treenaat turvallisesti ja tehokkaasti. Välitämme jokaisen asiakkaamme hyvinvoinnista ja teemme koko ajan töitä kehittääksemme toimintaamme yhä enemmän asiakaslähtöiseksi.

Autamme jokaista jäsentämme eteenpäin yksilöllisesti, ystävällisesti ja määrätietoisesti. Välillä puskemme eteenpäin ja välillä toppuutamme. Saatamme myös laittaa sinulle viestiä ja kysellä missä olet, jos sinua ei ole näkynyt salilla pitkään aikaan.

Tarvittaessa teemme sinulle räätälöidyt treenit, mikäli et jostain syystä pysty tekemään ohjelmoinnissa olevaa treeniä esimerkiksi jonkin vamman vuoksi. Meille on tärkeintä, että sinä saat parhaan mahdollisen avun matkallasi kohti parempaa hyvinvointia.

Kuukausimaksulla saat tulla vapaasti kaikille wod-, omatoimi-, sekä liikkuvuustunneille, sekä sunnuntain joogaan, pois lukien huonokuntoisten tunnit sekä lasten ja nuorten treenit.

Jos olet meidän huonokuntoisten ryhmässä, saat tulla kaikille edellä mainituille tunneille, pois lukien wod-tunnit.

 

Meillä on viikossa 40 ohjattua tuntia maanantaista sunnuntaihin ja aamusta iltaan. Ohjattujen tuntien lisäksi voit myös treenata omatoimisesti.

3. Mitä tarkoittaa WOD ja Omatoimitunti?

WOD (workout of the day) on tunti, jolloin tehdään päivän ohjelmoitu treeni. Wodit vetää aina valmentaja joka kertoo lämmittelyn ja miten se tehdään, opettaa itse treenin liikkeet ja lopuksi pitää huolen että teet itse treenin mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Usein wodin lopuksi on myös loppujäähdyttely.

OMATOIMITUNTI on aikaa, jolloin voi treenata täysin omatoimisesti, eikä valmentaja ole paikalla.

4. Mitä muuta saat CFKN-jäsenenä?

Yhteisön joka treenaa kanssasi, kannustaa sinua ja taistelee rinnallasi, niin boxilla kuin sen ulkopuolellakin. Meillä on noin 400 upeaa jäsentä, joista lähes jokainen tulee ajan myötä sinulle erittäin tutuksi ja moni hyvin rakkaaksi. Olemme yhtä suurta CFKN-perhettä.

Järjestämme joka vuosi jäsenillemme erilaisia arvontoja ja loppuvuodesta pikkujoulut.

 

Jäsenemme ovat järjestäneet myös itsenäisesti mm. Tallinnan matkan paikalliselle CrossFit-salille, kisamatkaa eri CrossFit-kisoihin ympäri Suomen, lisäravinneluentoa ja kaikkea muuta kivaa.

5. Voinko tulla kokeilemaan crossfittiä ennen kuin päätän aloitanko treenit?

Meillä on ilmaiset tutustumistunnit joka kuukauden viimeinen perjantai ERITTÄIN HUONOKUNTOISILLE klo 18-19 ja KAIKENKUNTOISILLE klo 19-20. Ota mukaan iloista mieltä, sisätreenivaatteet, lenkkarit ja vesipullo.

Tiedot tutustumistreeneistä tulee myös CrossFit Kirkkonummen Facebook-sivuille, Instagramiin sekä verkkosivujemme AJANKOHTAISTA-osioon. 

Käy tykkäämässä sivuistamme!

6. Miten nopeasti näen tuloksia kehittymisessäni?

Mikäli käyt vähintään kolme kertaa viikossa treeneissä, takaamme, että kahden kuukauden päästä huomaat merkittävän eron omassa kunnossasi. CrossFit on erittäin motivoivaa, koska kehitystä tulee koko ajan tasaisesti.

7. Sopiiko crossfit minulle vaikka olen jo iäkkäämpi?

Kyllä sopii. Me pidämme huolen, että jokainen saa juuri itselleen sopivan treenin. Meillä kaikki treenit muutetaan aina jokaiselle sopivaksi joka ikinen tunti. Meillä on jäseninä viisi vuotiaasta eläkeikäisiin asti.

bottom of page