UKK

1. Uskallanko aloittaa crossfitin vaikka olen huonossa kunnossa?

Ehdottomasti uskallat.

Mitä huonompi kunto sinulla on, sitä enemmän sinä tarvitset tätä.

Meillä treeninsä aloittava on useimmiten noin 34-44 vuotias perheellinen, pienten lasten äiti tai isä, joka ei ole treenannut koskaan ennen tai viime treeneistä on jo vuosia aikaa.

Älä siis yhtään murehdi kunnostasi, me valmentajat pidämme huolen että selviät hyvin.

Meillä ei treenata veren maku suussa, vaan järkevästi ja maltilla niin, että kuntosi paranee tasaisen varmasti.

2. Mitä kaikkea saan kuukausimaksulla?

Saat tueksesi ammattitaitoiset valmentajat, jotka pitävät huolen että treenaat turvallisesti ja tehokkaasti. Välitämme jokaisen asiakkaamme hyvinvoinnista ja teemme koko ajan töitä kehittääksemme toimintaamme yhä enemmän asiakaslähtöiseksi.

Autamme jokaista jäsentämme eteenpäin yksilöllisesti, ystävällisesti ja määrätietoisesti. Välillä puskemme eteenpäin ja välillä toppuutamme. Saatamme myös laittaa sinulle viestiä ja kysellä missä olet, jos sinua ei ole näkynyt salilla pitkään aikaan.

Tarvittaessa teemme sinulle räätälöidyt treenit, mikäli et jostain syystä pysty tekemään ohjelmoinnissa olevaa treeniä esimerkiksi jonkin vamman vuoksi. Meille on tärkeintä, että sinä saat parhaan mahdollisen avun matkallasi kohti parempaa hyvinvointia.

Kuukausimaksulla saat tulla vapaasti kaikille wod-, open-, kehonpaino-, kestävyyttä ja keskivartaloa sekä liikkuvuustunneille, sekä sunnuntain joogaan, pois lukien huonokuntoisten tunnit sekä lasten ja nuorten treenit.

Jos olet meidän huonokuntoisten ryhmässä, saat tulla kaikille edellä mainituille tunneille, pois lukien wod-tunnit.

Meillä on viikossa reilusti yli 30 ohjattua tuntia maanantaista sunnuntaihin ja aamusta iltaan. Ohjattujen tuntien lisäksi voit myös treenata omatoimisesti.

Tarjoamme jäsenillemme myös ilmaisia koulutuksia, luentoja ja tapahtumia. Mm. Helsinki Paleon perustaja Jaakko Savolahti on käynyt meillä monta kertaa luennoimasta terveellisestä ruokavaliosta ja terveistä elämäntavoista. Vuonna 2020 Optimal Performancen Joni Jaakkola piti jäsenillemme korona-aikana verkkohyvinvointiluennon. Korona-aikaan järjestimme jäsenillemme myös ilmaisen verkkokomedia-illan.

Järjestämme myös perhewodeja, joihin voit tuoda oman perheenjäsenesi ilmaiseksi mukaan treenaamaan kanssasi.

3. Mitä tarkoittaa WOD, OPEN GYM ja OPEN DOORS?

WOD (workout of the day) on tunti, jolloin tehdään päivän ohjelmoitu treeni. Wodit vetää aina valmentaja joka kertoo lämmittelyn ja miten se tehdään, opettaa itse treenin liikkeet ja lopuksi pitää huolen että teet itse treenin mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Usein wodin lopuksi on myös loppujäähdyttely.

OPEN GYM on aikaa jolloin voi treenata omatoimisesti, mutta valmentaja on paikalla koko ajan auttamassa ja varmistamassa että edelleen treenaat mahdollisimman turvallisesti ja hyvin.

OPEN DOORS on aikaa jolloin voi treenata täysin omatoimisesti, eikä valmentaja ole paikalla.

4. Mitä muuta saat CFKN-jäsenenä?

Maailman parhaan jengin ympärillesi joka treenaa kanssasi, kannustaa sinua ja taistelee rinnallasi niin boxilla kuin sen ulkopuolellakin. Meillä on vajaa 300 upeaa jäsentä, joista lähes jokainen tulee ajan myötä sinulle erittäin tutuksi ja moni hyvin rakkaaksi. Olemme yhtä suurta CFKN-perhettä.

Meillä on myös aktiivinen juoksuryhmä, jossa on kaiken tasoisia juoksijoita huonompikuntoisista huippukuntoisiin. Vuonna 2017 osa porukasta lähti myös Pallakselle huippu suosittuun polkujuoksutapahtumaan ja joka vuosi meiltä on osallistunut iso porukka moniin muihinkin juoksutapahtumiin.

Järjestämme joka vuosi jäsenillemme myös keväisin kesän avajaiset, kesäisin synttärijuhlat ja loppuvuodesta pikkujoulut.

Jäsenemme ovat järjestäneet myös itsenäisesti mm. Tallinnan matkan paikalliselle CrossFit-salille, kisamatkaa eri CrossFit-kisoihin ympäri Suomen, lisäravinneluentoa ja kaikkea muuta kivaa.

5. Voinko tulla kokeilemaan crossfittiä ennen kuin päätän aloitanko treenit?

Meillä on ilmainen tutustumistunti joka kuukauden viimeinen perjatni kello 19.00-20.30. Tutustumiseen ei tarvitse ilmoittautua, voit vain tulla paikan päälle. Ota mukaan iloista mieltä, sisätreenivaatteet, lenkkarit ja vesipullo.

Tiedot tutustumistreeneistä tulee myös CrossFit Kirkkonummen Facebook-sivuille.

Käy tykkäämässä!

6. Miten nopeasti näen tuloksia kehittymisessäni?

Mikäli käyt vähintään kolme kertaa viikossa treeneissä, takaamme, että kahden kuukauden päästä huomaat merkittävän eron omassa kunnossasi. CrossFit on erittäin motivoivaa, koska kehitystä tulee koko ajan tasaisesti.

7. Sopiiko crossfit minulle vaikka olen jo iäkkäämpi?

Kyllä sopii. Me pidämme huolen, että jokainen saa juuri itselleen sopivan treenin. Meillä kaikki treenit muutetaan aina jokaiselle sopivaksi joka ikinen tunti. Meillä on jäseninä viisi vuotiaasta eläkeikäisiin asti.

CrossFit Kirkkonummi

Masalantie 397

02430 Masala

AUKIOLOAJAT

Maanantai 6.30-21.00

Tiistai 10.00-21.00

Keskiviikko 6.30-21.00

Torstai 10.00-21.00

Perjantai 6.30-21.00

Lauantai 10.00-17.00

Sunnuntai 10.00-14.00 ja 19.00-20.00

OTA YHTEYTTÄ

rebekka@crossfitkirkkonummi.com

timo@crossfitkirkkonummi.com

visa@crossfitkirkkonummi.com

HUOM! Meillä käy maksuvälineenä Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja Tyky:n mobiilimaksut ja liikuntasetelit (liikuntaseteleitä emme vastaanota enään tammikuusta 2021 lähtien.)

CROSSFIT KIRKKONUMMI

Aidosti matalankynnyksen CrossFit-sali