top of page

TARINAMME
 

 

CrossFit Kirkkonummen toiminta perustunuu aina aitoon haluun auttaa ihmisiä.

CrossFit Kirkkonummi on perustettu 2014 ja nyt meitä omistajia on jo neljä, mutta periaatteet on vain vahvistuneet ja hioutuneet. Meidän toimintamme on aina lähtenyt siitä, että tarjoamme palveluita erityisesti niille jotka liikuntaa eniten tarvitsevat. Vuonna 2019 alkaneen erittäin huonokuntoisten ryhmän lanseerauksen myötä tämä on myös toteutunut erittäin menestyksekkäästi.

Ennen kaikkea, ollaan saatu monta sellaista lasta ja aikuista innostumaan liikunnasta ja hikoilusta, jotka eivät koskaan ennen meille tuloa ollut löytäneet tarpeeksi innostavaa ja kannustavaa liikuntaharrastusta.

Meillä välitetään aidosti ihmisten hyvinvoinnista ja asiakkaistamme. Palvelumme on lämminhenkistä ja asiakaslähtöistä. Valmennamme rautaisella ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Treeniohjelmointimme perustuu järkevään ja maltilliseen kehittymiseen, eikä meillä treenata verenmaku suussa. Käytämme ohjelmointina aitoa CrossFit.com ohjelmointia, joka perustuu jatkuvasti vaihtelevaan kovatehoiseen toiminnalliseen liikuntaan.

Meidän asiakkaana sinun ei tarvitse osata mitään etukäteen. Valmentajamme ohjaavat tunnit aina alusta loppuun ja kertovat sekä näyttävät kaikki liikkeet lämmittelystä lähtien. Panostamme erityisesti järkevään harjoitteluun turvallisuus ja tekniikka edellä.

 

Menestyksestämme kertoo lähes 400 aikuis- ja lapsiasiakasta, joilta saamme lähes päivittäin kiitosta ja hyvää palautetta palveluistamme.

Tervetuloa CrossFit Kirkkonummelle

bottom of page