TARINAMME

CrossFit Kirkkonummen toiminta on aina perustunut aitoon haluun auttaa ihmisiä.

Kun CrossFit Kirkkonummen perustaja Rebekka pääsi aikoinaan vuosien 24/7 hermokivuista ja lääkekierteestä crossfitin avulla pois, hän ymmärsi mikä valtava voima tällä lajilla on. Hän halusi jakaa lajin parhaita puolia ja ilosanomaa kaikille, ja siinä samalla muuttaa ihmisten elämää paremmaksi. Siitä syntyi kesäkuussa 2014 meidän sali, eli CFKN-boxi.

 

Nyt meitä omistajia on jo neljä, mutta periaatteet on vain vahvistuneet ja hioutuneet. Meidän toimintamme on aina lähtenyt siitä, että tarjoamme palveluita erityisesti niille jotka liikuntaa eniten tarvitsevat. Vuonna 2019 alkaneen erittäin huonokuntoisten ryhmän lanseerauksen myötä tämä on myös toteutunut erittäin menestyksekkäästi.

Ylpeydellä ja erittäin onnellisena voimmekin sanoa, että meidän hyvässä huomassa on helpotettu erinäisiä kipuja ja sairauksia jo isot määrät. On tuotu iloa ihmisten elämään ja saatettu ystäviä ja jopa pariskuntia yhteen. Ennen kaikkea, ollaan saatu monta sellaista lasta ja aikuista innostumaan liikunnasta ja hikoilusta, jotka eivät koskaan ennen meille tuloa ollut löytäneet tarpeeksi innostavaa ja kannustavaa liikuntaharrastusta.

Meillä välitetään aidosti ihmisten hyvinvoinnista ja asiakkaistamme. Palvelumme on lämminhenkistä ja asiakaslähtöistä. Valmennamme rautaisella ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Treeniohjelmointimme perustuu järkevään ja maltilliseen kehittymiseen, eikä meillä treenata verenmaku suussa. Käytämme ohjelmointina aitoa CrossFit.com ohjelmointia, joka perustuu jatkuvasti vaihtelevaan kovatehoiseen toiminnalliseen liikuntaan.

Meidän asiakkaana sinun ei tarvitse osata mitään etukäteen. Valmentajamme ohjaavat tunnit aina alusta loppuun ja kertovat sekä näyttävät kaikki liikkeet lämmittelystä lähtien. Panostamme erityisesti järkevään harjoitteluun turvallisuus ja tekniikka edellä.

 

Menestyksestämme kertoo lähes 400 aikuis- ja lapsiasiakasta, joilta saamme lähes päivittäin kiitosta ja hyvää palautetta palveluistamme.

Tervetuloa CrossFit Kirkkonummelle!

VALMENTAJAT

CK-9.jpg

TIMO-PEKKA

Päävalmentaja

Osakas

sara.jpg

SARA

Lasten sekä nuorten vastuuvalmentaja ja sosiaalinen media
 

CK-22.jpg

VISA

Valmentaja

Osakas

CK-38.jpg

REBEKKA

Perustaja-osakas