REBEKKA

Suomen Painonnostoliiton Valmentajakoulutus PNOK1
Trainer4You Hyvinvointivalmentaja 2014
Trainer4You Kuntosalivalmentaja 2014
Entinen poliisi, sotilas ja rauhanturvaaja

Kilpailut:

Poliisien CrossFit-kisat, Kerava, 2016 ja Karjalan Kovin masters-sarja, 2016

”Olen entinen laivatarjoilija, sotilas ja poliisi. Olen ollut rauhanturvaajana Kosovossa ja saanut koulutusta EU:n ensimmäisessä kansainvälisessä taisteluryhmässä EUBG:ssä. Olen työskennellyt lastensuojelussa ja toiminut yhden pitkän elokuvan tuotantopäällikkönä ja perustanut ennen salia jo yhden yrityksen.

Oma CrossFit-sali on unelmien täyttymys. Saan tehdä työtä jota rakastan ja jota itse myös intohimoisesti harrastan.

Lapsena minulla ei ollut mahdollisuutta harrastaa liikuntaa normaalia pihaliikuntaa enempää. Alle kaksikymppisenä löysin kuntosali-harjoittelun joka oli vuosikausia ykköslajini. Juoksu tuli mukaan myöhemmin, kun hain Porin Prikaatin Nopean toiminnan joukkoihin varusmieheksi ja minun piti päästä Cooperin testistä läpi. Uimaan opettelin vasta kolmekymppisenä, jotta pääsin poliisikouluun sisälle.

Olen urheillut siis selviytyäkseni fyysisistä töistäni, mutta myös pysyäkseni kunnossa.
Selkävaivat ja fyysisesti rankat työt aiheuttivat minulle kuitenkin jatkuvia särkyjä ja hermopinteitä vuosikausien ajan. Kivut veivät minulta yöunet vuosiksi ja lopulta myös elämänilon.

Sairastuin vaikeasti saatuani lapseni vuonna 2008. Siitä seuraavien neljän vuoden aikana en pystynyt urheilemaan ollenkaan, kuntoni romahti ja sairastuin keskivaikeaan masennukseen. Jo arjesta selviytyminen oli vaikeaa. Oli hetkiä kun luulin, etten enää koskaan enää urheilisi saatikka nauttisi elämästä.

Kesällä 2012 löysin CrossFit Lohjan ja salin silloisen omistajan Markku Sorosuon. Siitä alkoi paluu elämään ja vuosi treenien aloittamisesta olin jo vahvemmassa kunnossa kuin olin koskaan eläissäni ollut. Kivut ovat hellittäneet ja pystyn nyt elämään täysin normaalia elämää ja tekemään asioita, mitä en joitain vuosia sitten uskaltanut edes haaveilla tekeväni.

Rakastan haasteita, enkä pelkää epäonnistumista. Sekä treenaajana, että valmentajana olen tinkimätön ja vaadin paljon. En ole koskaan hyväksynyt fuskaamista itseltäni ja olen pyrkinyt tekemään kaiken niin kuin pitää. En ole koskaan mennyt sieltä missä aita on matalin, vaan sieltä missä se on korkein. Samaa odotan myös valmennettaviltani.

CrossFit Kirkkonummen perustajana ja valmentajana tavoitteeni onkin tehdä tavallisista ihmisistä oman elämänsä taistelijoita, eli mahdollisimman vahvoja jaksamaan arjen haasteet. Elämä on opettanut minulle, että sitä selviää mistä tahansa ja pystyy ihan mihin tahansa, kunhan tarpeeksi haluaa. Kaikki on mahdollista. Tätä samaa taistelunhalua haluan siirtää jokaiselle salimme taistelijalle.

Mottoni: "Mikään ei ole mahdotonta.”

CrossFit Kirkkonummi

Masalantie 397

02430 Masala

AUKIOLOAJAT

Maanantai 6.30-21.00

Tiistai 10.00-21.00

Keskiviikko 6.30-21.00

Torstai 10.00-21.00

Perjantai 6.30-21.00

Lauantai 10.00-17.00

Sunnuntai 10.00-14.00 ja 18.00-19.00

OTA YHTEYTTÄ

rebekka@crossfitkirkkonummi.com

timo@crossfitkirkkonummi.com

visa@crossfitkirkkonummi.com

HUOM! Meillä käy maksuvälineenä Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja Tyky:n mobiilimaksut ja liikuntasetelit (liikuntaseteleitä emme vastaanota enään tammikuusta 2021 lähtien.)

CROSSFIT KIRKKONUMMI

Aidosti matalankynnyksen CrossFit-sali