LAPSET JA NUORET

2021 KEVÄTKAUDEN RYHMÄT

"Ainut harrastus mihin meidän lasta ei ole koskaan tarvinnut pakottaa."

KEVÄÄN 2021 LASTEN JA NUORTEN TREENIT OVAT NYT MYYNNISSÄ!

CrossFit Kirkkonummi tarjoaa terveyttä ja kuntoa edistävää treeniä. Lasten ja nuorten treenien päätavoitteena on saada nuori nauttimaan liikkumisesta ja hikoilusta niin, että liikkumisesta tulee pysyvä elämäntapa. Treenien tarkoitus on vahvistaa nuorten fyysisiä ominaisuuksia maltilla ja järkevästi. Treenien myötä myös lasten itsetunto usein vahvistuu.

Meillä ei aseteta paineita edistymisestä, vaan valmentaja pyrkii löytämään ja vahvistamaan jokaisen nuoren henkilökohtaisia vahvuuksia.

Jokainen lapsi treenaa oman kuntonsa mukaan, joten harjoitukset soveltuvat kaiken kuntoisille, eikä vaadi lapselta liikunnallista taustaa. Tunti pitää sisällään ohjatun lämmittelyn, vaihtelevaa toiminnallista treeniä sekä loppujäähdyttelyn.

Tammikuusta alkaen tarjoamme lasten ja nuorten ryhmäläisille lisäpalveluna Facebook-livetreenit, jotta koronatilanteen mahdollisesti pahentuessa jokainen lapsi ja nuori pystyy tekemään treenimme myös tarvittaessa kotoa käsin.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU:

CrossFit Kirkkonummi

Masalantie 397

02430 Masala

AUKIOLOAJAT

Maanantai 6.30-21.00

Tiistai 10.00-21.00

Keskiviikko 6.30-21.00

Torstai 10.00-21.00

Perjantai 6.30-21.00

Lauantai 10.00-17.00

Sunnuntai 10.00-14.00 ja 18.00-19.00

OTA YHTEYTTÄ

info@crossfitkirkkonummi.com

puh. 045 783 422 27, ma-pe klo 9-15

LIIKUNTAEDUILLA MAKSAMINEN:

Meillä käy maksuvälineenä Smartumin, Edenredin, ePassin, Eazybreakin ja TYKY:n mobiilimaksut. Maksun suoritat kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivuille, missä valitset palveluntarjoajaksi CrossFit Kirkkonummi. Maksun suoritettuasi, lähetä meille viesti info@crossfitkirkkonummi.com, ja kerro mille kurssille haluat osallistua.

CROSSFIT KIRKKONUMMI

Aidosti matalankynnyksen CrossFit-sali