ERITTÄIN HUONOKUNTOISTEN JÄSENYYS

125€/kk

VALITSE KUUKAUSI JA ILMOITTAUDU

Jäsenyyteen kuuluu:

• Ryhmän omat ohjatut treenit viikon jokaisena päivänä

• jooga sunnuntaisin

• liikkuvuustunti

• Oma suljettu CFKN HK -faceryhmä, jossa saat sekä valmentajien että vertaistuen

Treenisi alkavat joko peruskurssin tai erittäin huonokuntoisten ryhmän kautta.

Pidämme peruskurssin joka kuun ensimmäinen viikonloppu. Kurssi on la-su intensiivikurssi, jossa käymme läpi salin toimintaaja lajin perusliikkeitä. Peruskurssi varmistaa, että voit aloittaa treenisi meillä mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti.

Peruskurssin jälkeen käytössäsi on kaikki kalenterissa olevat wod-, open-, kehonpaino-, kestävyyttä ja keskivartaloa tunnit, sekä keskiviikon liikkuvuustunti ja sunnuntain jooga.

Kuulostaako tutulta?

- olet ollut treenaamatta vuosia tai et ole treenannut koskaan

- sinulle on saattanut kertyä ylipainoa, joka estää sinua tekemästä asioita joita haluaisit

- arjessa jaksaminen on haastavaa

- et oikein tiedä mistä aloittaisit, mutta haluaisit kipeästi muutosta elämääsi

Jos vastasit yhteenkin kohtaan KYLLÄ, tämä ryhmä on sinulle!

Huononkuntoisten ryhmässä sitoudut alkuun kolmeksi kuukaudeksi, jonka jälkeen voit vaihtaa suoraan normitreeneihin, tai jatkaa huonokuntoisten ryhmässä niin kauan kuin haluat.

HK2.jpg

CrossFit Kirkkonummi

Masalantie 397

02430 Masala

AUKIOLOAJAT

Maanantai 6.30-21.00

Tiistai 10.00-21.00

Keskiviikko 6.30-21.00

Torstai 10.00-21.00

Perjantai 6.30-21.00

Lauantai 10.00-17.00

Sunnuntai 10.00-14.00 ja 18.00-19.00

OTA YHTEYTTÄ

info@crossfitkirkkonummi.com

puh. 045 783 422 27, ma-pe klo 9-15

LIIKUNTAEDUILLA MAKSAMINEN:

Meillä käy maksuvälineenä Smartumin, Edenredin, ePassin, Eazybreakin ja TYKY:n mobiilimaksut. Maksun suoritat kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivuille, missä valitset palveluntarjoajaksi CrossFit Kirkkonummi. Maksun suoritettuasi, lähetä meille viesti info@crossfitkirkkonummi.com, ja kerro mille kurssille haluat osallistua.

CROSSFIT KIRKKONUMMI

Aidosti matalankynnyksen CrossFit-sali