Etsi
  • Crossfit Kirkkonummi

ILMAINEN TUTUSTUMISTREENI ERITTÄIN HUONOKUNTOISILLE PERJANTAINA 26.6. KLO 17!

Erittäin huonokuntoisten tutustumistreenit ovat sinulle jos seuraavat asiat kuulostavat tutuilta:

• olet ollut treenaamatta vuosia tai et ole koskaan treenannut mitään

• kuntosi on niin huono, ettet uskalla aloittaa ohjattua liikuntaa, koska pelkäät ettet selviä

• et halua aloittaa treenejä, koska pelkäät että muut ihmiset ovat paljon parempikuntoisia ja sinä erotut joukosta

• hengästyt jo muutamasta portaasta etkä voisi kuvitellakaan esimerkiksi juoksevasi

• sinulle on saattanut kertyä ylipainoa ja tuntuu, että se estää sinua tekemästä paljon asioita joita haluaisit tehdä

• arjessa jaksaminen on koko ajan tai välillä haastavaa

• pelkäät että voimasi ja terveytesi menee huonommaksi koko ajan

• haluat nauttia kaikista elämän tarjoamista mahdollisuuksista ilman huolta jaksamisesta tai pystymisestä

• et oikein tiedä mistä aloittaisit, mutta haluaisit KIPEÄSTI muutosta elämääsi, sillä tiedät että elämällä on PALJON ENEMMÄN ANNETTAVAA

Jos vastasit yhteenkin kohtaan kyllä, niin tule tutustumaan meihin ja meidän toimintaamme. Me CrossFit Kirkkonummen valmentajat kerromme miten autamme sinut lempeästi, mutta päättäväisesti uuden elämäsi alkuun.

Huomioimme koronan vaatimat toimepiteet tehostetulla siivouksella, hyvällä henkilöhygienialla sekä pitämällä tarvittavat etäisyydet toisiin treenaajiin koko ajan.

HUOM! Pesethän kätesi heti ensimmäisenä aulan pesupisteellä ja pidä vähintään 1,5m turvaetäisyys muihin treenaajiin.

MASALANTIE 397, 02430 MASALA. Kehä III Länsipäässä. Masalan juna-asema on 500m päässä salista.

KYSYTTÄVÄÄ?

Timo / timo@crossfitkirkkonummi.com

CrossFit Kirkkonummi – se aidosti matalankynnyksen CrossFit-sali

0 katselukertaa

CrossFit Kirkkonummi

Masalantie 397

02430 Masala

AUKIOLOAJAT

Maanantai 6.30-21.00

Tiistai 10.00-21.00

Keskiviikko 6.30-21.00

Torstai 10.00-21.00

Perjantai 6.30-21.00

Lauantai 10.00-17.00

Sunnuntai 10.00-14.00 ja 19.00-20.00

OTA YHTEYTTÄ

rebekka@crossfitkirkkonummi.com

timo@crossfitkirkkonummi.com

visa@crossfitkirkkonummi.com

HUOM! Meillä käy maksuvälineenä Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja Tyky:n mobiilimaksut ja liikuntasetelit (liikuntaseteleitä emme vastaanota enään tammikuusta 2021 lähtien.)

CROSSFIT KIRKKONUMMI

Aidosti matalankynnyksen CrossFit-sali