top of page
  • Writer's pictureCrossfit Kirkkonummi

ASIAKKAAMME SUSKIN TARINA

Vuosi 2020 toi mukanaan jotain hyvääkin.💗

Useaan otteeseen Facebookin feedissä näkyi CrossFit Kirkkonummen mainos erittäin huonokuntoisten treeneistä. Kiinnostukseni heräsi ja aloin pohtimaan mahtaisiko Crossfit olla se mun juttu? Siitä se ajatus sitten lähti ja onnistuin myös saamaan mieheni innostumaan ryhmässä treenaamisesta, ihme kyllä. Elokuussa 2020, hetkeäkään epäröimättä ilmoittauduimme CrossFit Kirkkonummen erittäin huonokuntoisten ryhmään. Kävimme elokuun tutustumistreeneissä ja siinä kohtaa paljastui kuntomme tila; rötväily ja tuolloin vain satunnainen liikkuminen oli tehokkaasti nakertanut peruskuntoa. Rankalta tuntui tämä ensimmäinen treenimme.

Analyyttisenä ihmisenä pidän siitä, että näen tuloksia myös mitattuna. Kävimme heti alkumetreillä kuntotestaamassa itsemme ja mittaustulokset kertoivat samaa surullista tarinaa; jotain olisi syytä alkaa tekemään!

Treenit solahtivat aikatauluihimme niin hyvin ja helposti, että säännöllinen liikkuminen on meille nyt arkipäivää. Toki meillä on elämässä sellainen vaihe, että lapset ovat jo omillaan ja heidän aikatauluistaan ja harrastuksistaan ei tarvitse enää "huolehtia". Nyt on meidän aika keskittyä itseemme! Ja kuinka kiva onkaan, että yhdessä olemme tämän harrastuksen aloittaneet! Kertaakaan ei ole tarvinnut harmitella treeneihin lähtöä ja joka ikinen kerta treenin jälkeen suustani pääsee "Olipa kiva!"

Molemmat polveni on operoitu pariinkin kertaan, eturistisiteet uusittu kokonaan. Polvieni liikkuvuus on rajallinen ja rustovauriota on kummassakin polvessa, toisessa enemmän ja toisessa vähemmän. Tämä on fakta ja yritän sopeutua henkisesti siihen, että tiettyjä liikkeitä en ehkä ikinä pysty näillä polvilla tekemään. Kaikkein eniten suremani asia, boksille hyppääminen oli one of those things, mutta kuulkaa nuin vaan tällä viikolla menin ja hyppäsin mustalle pehmeälle laatikolle ilman mitään ongelmia!! Valmentajilla on onneksi aina kuitenkin olemassa vaihtoehtoinen liike ja treenit saa tarvittaessa vedettyä läpi skaalatuilla versioilla, jokaisen henkilökohtaiset rajoitteet huomioiden. Liikkuvuuden ja lihasten kehittyessä voi toki aina skaalata myös ylöspäin.


Treeneissä on aina hyvä ja kannustava fiilis. Treeniporukka ja valmentajat ovat loistavia! Noin puolen vuoden treenaamisen jälkeen oli aika käydä uudelleen kuntotestissä ja tulokset puhuivat puolestaan! Kunto on noussut ja kroppa on muuttunut, liikkuvuus on parantunut ja voimaa tullut lisää.

Tästä on hyvä jatkaa!

Elämästä nauttien #punaviini #juustot silloin tällöin. Ei tämä niin totista touhua meillä ole. Crossfit ON meidän juttu ja CFKN meidän kotisali! Nähdään treeneissä!💗

78 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page