Asiakasrekisteri

TIETOSUOJASELOSTE

 

Rekisterin nimi

  • Asiakasrekisteri

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

  • CrossFit Kirkkonummi Oy (2624974-4)

    • Masalantie 397, 02430 Masala

    • Yhteyshenkilö: Timo-Pekka Koljonen

  • Puhelin 040-765 7561

  • Sähköposti: timo (at) crossfitkirkkonummi.com

YLEISTÄ

CrossFit Kirkkonummi Oy on sitoutunut suojaamaan Asiakkaidensa yksityisyyttä sekä noudattamaan Suomen henkilötietolakia. Asiakkaan tiedot on Wod Connect –laskutus ja treeniohjelmapalvelussa sekä mahdollisissa Asiakkaan ja Crossfit Kirkkonummen välisissä säilytetyissä sähköposteissa.

Mitä tietoja kerätään?

Nimi sekä yhteystietoja kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Tietojen lähde on Asiakas itse tai hänen lähiomainen, jos kyseessä on alaikäinen asiakas.

Mihin tietoja käytetään?

 

Henkilötietoja käytetään palveluiden ja tuotteiden laskutusprosessien hoitamiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja ylläpitoon sekä uutiskirjeiden ja tarjousten lähettämiseen. Emme luovuta Asiakkaan tietoja kolmansille osapuolille.

 

Miten tietoja suojataan?

 

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asianmukaisesti tietoturvapalveluilla ja –käytännöillä. Tietoihin pääsy on rajoitettu vain CrossFit Kirkkonummen palveluksessa oleville niille henkilöille, joilla on asianmukainen tarve ko. tietoon.

 

Mitkä ovat asiakkaan oikeudet?

 

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa CrossFit Kirkkonummi Oy:n henkilörekistereissä olevat itseään koskevat tiedot. Asiakkaalla on oikeus pyytää häntä koskeva virheellinen henkilötieto oikaistavaksi, täydennettäväksi tai poistettavaksi rekisteristä, mikäli tieto on henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut.

OSOITE

CrossFit Kirkkonummi

Masalantie 397

02430 Masala

AUKIOLOAJAT

Maanantai 6.30-21.00

Tiistai 11.00-21.00

Keskiviikko 6.30-21.00

Torstai 11.00-21.00

Perjantai 6.30-21.00

Lauantai 10.00-17.00

Sunnuntai 10.00-14.00 ja 19.00-20.00

OTA YHTEYTTÄ

rebekka@crossfitkirkkonummi.com

040-539 5072

timo@crossfitkirkkonummi.com

040-7657 561

visa@crossfitkirkkonummi.com

HUOM! Meillä käy maksuvälineenä Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja Tyky:n mobiilimaksut ja liikuntasetelit (liikuntaseteleitä emme vastaanota enään tammikuusta 2021 lähtien.)

CROSSFIT KIRKKONUMMI

Aidosti matalankynnyksen CrossFit-sali

CrossFit on CrossFit Inc:n rekisteröimä tavaramerkki