YLLÄPIDETÄÄN JUOKSUA TALVEN YLI

Juoksuryhmä on tarkoitettu niille, jotka haluavat ylläpitää alkanutta juoksuinnostusta läpi talven. Juoksukunnoksi riittää se, että pystyy juoksemaan muutaman minuutin yhtäjaksoisesti.

Ryhmä kokoontuu juoksutreeneihin kerran kuukaudessa loka-maaliskuun ajan. Sisältää treenien lisäksi kuukausittaiset juoksukotitehtävät (kaksi treeniä / vko). Ei säävarauksia, treenit on säässä kuin säässä, joten pukeudu sen mukaan. Kovalla pakkaselle teemme kevyempää treeniä, joten ei edes pakkasrajaa. Nautitaan ulkoilmasta läpi vuoden. 🙂

Treeni-illat:

Ke 23.10. Klo 18.30-19.30
Ke 20.11. Klo 18.30-19.30
Ti 17.12. Klo 18.45-19.45
Ti 21.1. Klo 18.45-19.45
Ti 25.2. Klo 18.45-19.45
Ti 17.3. Klo 18.45-19.45

Kokoontuminen on Kartanonrannan koulun urheilukentällä. Osoite Kartanonkuja 1, 02450 Sundsberg.

Minimiosallistujamäärä 8 henkilöä. Hinta 60€. Maksu ilmoittautuessa. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen: ylläpidetään juoksua talven yli

Treenit vetää CrossFit Kirkkonummen valmentaja Rebekka Lalli.

Rebekka / 040-539 5072 / rebekka@crossfitkirkkonummi.com

Palautetta CrossFit Kirkkonummen juoksuryhmistä:

”Tämän avulla juoksemisen voi todella saada käyntiin jos haluaa.”
”Sai mennä omaan tahtiin ja keskittyä oman juoksun kehittämiseen. Sai olla juuri niin heikko kuin on ja ohjelma toimi sen mukaan.”
”Kertaakaan ei tullut yöäk-tuntemusta, eikä koskaan ollut aivan puhki, vaan olisi jaksanut vielä juosta. Inho juoksemista kohtaan katosi koska jokainen sai mennä omassa tahdissa.”
”Opin että ei tarvitse juosta veren maku suussa ja kävely on sallittu.”
”Sain parempaa mitä tulin hakemaan. En ollut taas moneen vuoteen juossut, kunto oli huono ja painoa tullut. Tuntui etten yksin pääse juoksemaan edes 100m. Se mitä sainkin oli, ettei yht äkkiä rykäise 3-5km lenkkiä, vaan voi pikkuhiljaa lisätä juoksun määrää. Joka kerta on kuitenkin tunne, että on tehnyt ihan kunnon lenkin, ja silti se ei missään vaiheessa ole tuntunut karmealla ja ollut ihan kuollut.”