VIDEO-OHJATTUA TAUKOJUMPPAA

CrossFit Kirkkonummi tarjoaa jokaisena arkipäivänä kaksi kertaa päivässä video-ohjattua taukojumppaa piristämään työpäivää. Viidentoista minuutin pituiset taukojumpat lähetetään livestreaminä sisäisessä Facebook-ryhmässä maanantaista perjantaihin aina kello 11.00 ja 14.00 alkaen.

Taukojumppa vähentää tehokkaasti stressiä sekä mm. istumisen, kännykällä tai jollain muulla päätteellä työskentelyn negatiivisia vaikutuksia. Erityistä helpotusta se tuo niska-, hartiaseudun ja selän alueen ongelmiin sekä ehkäisee kehon jumittumista.

Taukojumppa aktivoi erittäin tehokkaasti verenkiertoa koko kehossa, sekä erityisesti niskassa, hartioissa ja lantionseudulla, eli juuri siellä missä verenkierto pitkään istuessa ja tietokoneella töitä tehdessä hidastuu. 15 minuutin taukojumppa saa olosi virkeämmäksi ja tehostaa työvirettäsi ja tuottavuuttasi.

Jumpat voi tehdä käytännössä missä tahansa kunhan sinulla on sen verran tilaa, että pystyt mm. heiluttelemaan käsiäsi. Hinta on vain 25€ per kuukausi, eikä sinulla tarvitse olla voimassa olevaa jäsenyyttä CrossFit Kirkkonummelle. Jumpat ovat siis avoimia kenelle tahansa.

Tehosta siis työntekoasi ja hanki itsellesi virkeämpi keho sekä mieli ilmoittatumalla mukaan oheisesta linkistä: https://www.wodconnect.com/crossfit-kirkkonummi/seminars/6461