VALMENTAJAT

REBEKKA

CrossFit Level1 Trainer
Suomen Painonnostoliiton Valmentajakoulutus PNOK1
Trainer4You Hyvinvointivalmentaja 2014
Trainer4You Kuntosalivalmentaja 2014
Entinen poliisi, sotilas ja rauhanturvaaja

Kilpailut:

Poliisien CrossFit-kisat, Kerava, 2016 ja Karjalan Kovin masters-sarja, 2016

”Olen entinen laivatarjoilija, sotilas ja poliisi. Olen ollut rauhanturvaajana Kosovossa ja saanut koulutusta EU:n ensimmäisessä kansainvälisessä taisteluryhmässä EUBG:ssä. Olen työskennellyt lastensuojelussa ja toiminut yhden pitkän elokuvan tuotantopäällikkönä ja perustanut ennen salia jo yhden yrityksen. 

Oma CrossFit-sali on unelmien täyttymys. Saan tehdä työtä jota rakastan ja jota itse myös intohimoisesti harrastan.

Lapsena minulla ei ollut mahdollisuutta harrastaa liikuntaa normaalia pihaliikuntaa enempää. Alle kaksikymppisenä löysin kuntosali-harjoittelun joka oli vuosikausia ykköslajini. Juoksu tuli mukaan myöhemmin, kun hain Porin Prikaatin Nopean toiminnan joukkoihin varusmieheksi ja minun piti päästä Cooperin testistä läpi. Uimaan opettelin vasta kolmekymppisenä, jotta pääsin poliisikouluun sisälle.

Olen urheillut siis selviytyäkseni fyysisistä töistäni, mutta myös pysyäkseni kunnossa.
Selkävaivat ja fyysisesti rankat työt aiheuttivat minulle kuitenkin jatkuvia särkyjä ja hermopinteitä vuosikausien ajan. Kivut veivät minulta yöunet vuosiksi ja lopulta myös elämänilon.

Sairastuin vaikeasti saatuani lapseni vuonna 2008. Siitä seuraavien neljän vuoden aikana en pystynyt urheilemaan ollenkaan, kuntoni romahti ja sairastuin keskivaikeaan masennukseen. Jo arjesta selviytyminen oli vaikeaa. Oli hetkiä kun luulin, etten enää koskaan enää urheilisi saatikka nauttisi elämästä.

Kesällä 2012 löysin CrossFit Lohjan ja salin silloisen omistajan Markku Sorosuon. Siitä alkoi paluu elämään ja vuosi treenien aloittamisesta olin jo vahvemmassa kunnossa kuin olin koskaan eläissäni ollut. Kivut ovat hellittäneet ja pystyn nyt elämään täysin normaalia elämää ja tekemään asioita, mitä en joitain vuosia sitten uskaltanut edes haaveilla tekeväni. 

Rakastan haasteita, enkä pelkää epäonnistumista. Sekä treenaajana, että valmentajana olen tinkimätön ja vaadin paljon. En ole koskaan hyväksynyt fuskaamista itseltäni ja olen pyrkinyt tekemään kaiken niin kuin pitää. En ole koskaan mennyt sieltä missä aita on matalin, vaan sieltä missä se on korkein. Samaa odotan myös valmennettaviltani.

CrossFit Kirkkonummen perustajana ja valmentajana tavoitteeni onkin tehdä tavallisista ihmisistä oman elämänsä taistelijoita, eli mahdollisimman vahvoja jaksamaan arjen haasteet. Elämä on opettanut minulle, että sitä selviää mistä tahansa ja pystyy ihan mihin tahansa, kunhan tarpeeksi haluaa. Kaikki on mahdollista. Tätä samaa taistelunhalua haluan siirtää jokaiselle salimme taistelijalle.

Mottoni: Mikään ei ole mahdotonta.”

TIMO-PEKKAtimo

CrossFit Level 2 Trainer
CrossFit Mobility & Movement Trainer
Suomen Painonnostoliiton Valmentajakoulutus – Taso 1 & 2
Jacked Gymnastics Seminar

Kilpailut:
Winter War 2014, 2015, 2017, 2018
Karjalan Kovin 2013, 2014, 2015, 2016
Unbroken 2015 (3. sija), 2016

”Olen harrastanut liikuntaa läpi koko ikäni ja käynyt mm. urheilulukion. Suurimman osan ajastani on vienyt jääkiekko, josta tarttui JyPin A-junioreissa matkaan SM-pronssi.

Loppuvuodesta 2012 tutustuin Markus Rostiin joka perehdytti minut CF:n saloihin ja veti ensimmäisen WODin Palokan Kuntokeskuksen salilla. Sama mies perusti Jyväskylään ensimmäisen CF-salin toukokuussa 2013, jolloin aloitin myös valmennushommat.

Olen pyrkinyt kehittämään itseäni jatkuvasti niin valmentajana kuin urheilijanakin.
CrossFit Kirkkonummen osa-omistajana ja valmentajana on saada ihmiset saavuttamaan asioita joita he eivät olisi uskoneet voivansa saavuttaa.”

ANNI

CrossFit Level1 Traineranni
 
Suomen Painonnostoliiton Valmentajakoulutus PNOK1
Trainer 4 you personal trainer 
Ryhmäliikunnanohjaaja 
Koulutettu hieroja
 
Kilpailut:
Karjalan Kovin, 2018
 
 
 
”Liikunnallinen taustani juontuu varmasti jo varhaislapsuudesta, entinen SM-tason pesäpalloilija isäni ei päästänyt helpolla opettaessaan minut muun muassa  uimaan ja luistelemaan 5-vuotiaana. Kouluiän pelasin jalkapalloa.
 
Muutama vuosi sitten löysin treenit kuntosalilta ja ryhmäliikunnasta.
Kiinnostuin myös työskentelemään alalla ja kouluttauduin Personal Traineriksi vuonna 2014.
 
Kuntosalitreenini koostuvat paljon toiminnallisista treeneistä aina voimaa ja kestävyyttä kehittävään. Kerran tuttavani totesi minulle , että ”sun pitäisi mennä crossfittiin” ja
ilokseni huomasin, että Kirkkonummelle oli tullut oma CrossFit-boxi, joten Ilmoittauduin peruskurssille.
 
Parasta crossfitissä on , että saa haastaa itseään joka kerta omalla tasolla tekemään parhaansa.  Crossfitissä treenataan kaikkia hyvän kunnon ominaisuuksia monipuolisesti.
 
 
Porukka, joka käy treenaamassa on tiivis erilaisista taustoista tai yhteiskunnallisesta statuksesta huolimatta, ja kaikki ovat tasavertaisia ja samaa joukkuetta.
 
Valmentajana minulle on tärkeää, että voin auttaa ihmisiä onnistumaan ja kehittymään.”

Vastaa