UUSI NUORTEN 15-17-VUOTIAIDEN RYHMÄ CROSSFIT KIRKKONUMMELLA!

Suositut lasten ryhmämme saavat tammikuussa täydennystä, kun meillä alkaa pitkään toivottu nuorison crossfit-ryhmä. Ryhmässä on muutama paikka vapaana.

CrossFit Kirkkonummi tarjoaa terveyttä ja kuntoa edistävää treeniä. Meidän tarkoitus on vahvistaa nuorten fyysisiä ominaisuuksia maltilla ja järkevästi. Treenien myötä usein lasten itsetuntokin vahvistuu.

Meillä valmentaja tukee jokaisen nuoren henkilökohtaisia vahvuuksia, eikä meillä aseteta paineita edistymisestä. Päätavoitteena on saada nuori nauttimaan liikkumisesta ja hikoilusta niin, että siitä tulee pysyvä elämäntapa.

Jokainen lapsi treenaa meillä oman kuntonsa mukaan, joten ryhmä soveltuu kaiken kuntoisille, eikä vaadi liikunnallista taustaa. Tunti pitää sisällään ohjatun lämmittelyn, vaihtelevaa toiminnallista treeniä sekä loppujäähdyttelyn.

Ilmoita nuoresi mukaan huippu tykättyihin treeneihin nyt!

15-17-VUOTIAAT TORSTAI KLO 17-18

Lue lisää lasten ryhmistä: Lapset ja nuoret