Etsi
  • Crossfit Kirkkonummi

TUNTUUKO JUOKSU AINA YHTÄ TUKKOISELTA?

Päivitetty: heinä 3

CrossFit Kirkkonummen perustaja ja valmentaja Rebekka on erikoistunut tuottamaan erilaisia treeniohjelmia huonokuntoisille ja aloittelijoille. Esittelemme hänen kaksi erittäin suosittua juoksukurssiaan. Ilmoittaudu mukaan, jos haluat vihdoinkin PYSTYÄ juoksemaan edes jonkin matkaa tai haluat vihdoinkin oppia NAUTTIMAAN juoksusta. Juoksukurssit tuottaa Rebekan toinen yritys VAHVA ELÄMÄ Tmi.

7 viikon KÄVELYSTÄ JUOKSUUN -verkkokurssi on sinulle joka:

• et jaksa juosta yhtään

• haaveilet pystyväsi juoksemaan

• juostessa happi loppuu ja jalat painavat

• haluaisit NAUTTIA juoksusta, mutta et usko sen koskaan olevan mahdollista

Ohjelma lähtee liikkeelle kävelystä. Monesti juokseminen aloitetaan liian kovalla teholla, jolloin se ei tunnu mielekkäältä vaan tuskaiselta. Tämän juoksu-ohjelman avulla saat ensin perustan kuntoon, jonka jälkeen vasta lisätään kävelyvauhdin tehoa ennen hölkän aloittamista. Hiukan pidempään juoksuun siirrytään vasta ohjelman loppuvaiheella.

HEINÄ-ELOKUUN KÄVELYSTÄ JUOKSUUN ILMOITTAUTUMINEN

8 viikon JUOKSUKUNNON PARANTAMINEN -tavoitteena helpot 5-8km verkkokurssi on sinulle joka:

• haluat oppia nauttimaan juoksusta

• haluat pystyä juoksemaan noin 5-8 km matkaa niin, että se tuntuu koko ajan hyvältä

• olet aloittelija juoksutreeneissä, mutta pystyt juoksemaan kuitenkin jonkin aikaa yhtäjaksoisesti

• TAI pystyt jo juoksemaan hiukan pidempää matkaa, mutta juoksu tuntuu aina yhtä tukkoiselta

• TAI kävit jo CrossFit Kirkkonummen Kävelystä juoksuun - 7-viikon verkkokurssin (ei pakollinen)

Ohjelman tarkoitus on parantaa peruskuntoa tasaisen varmasti niin, että kurssin lopussa kykenet juoksemaan useita kilometrejä yhtäjaksoisesti. Kurssin avulla opit myös järkevän juoksutreenin perusteet.

HEINÄ-ELOKUUN JUOKSUKUNNON PARANTAMINEN ILMOITTAUTUMINEN

HINTA 30€/kurssi

Huomioi että sinun tulee maksaa osallistumismaksu ennen kuin pääset ohjelmaan mukaan.

ASIAKASPALAUTTEITA:

"Halusin vain sanoa, että ihan järjettömän hyvä fiilis tästä. Taaperon päiväuniaika käytetty juoksutreeniin ja auringonpaisteessa hymysuin reippaillessa mietin vain, että KIITOS Rebekka!"

"Tää fiilis kun hölkkä kulkee! 6 viikon eka treeni tehty ja oikeen ärsytti "lepoaika" kun olisi vaan halunnut jatkaa, mutta maltilla nyt menen loppuun asti."

"Rebekka, onko tulossa tähän kurssiin jatkoa? Olen nyt ensimmäistä kertaa tämän astmani kanssa pystynyt suoriutumaan näinkin pitkälle ja olen niiiiiin hurahtanut. Aiemmista kokeiluista kuitenkin viisastuneena olisi mahtavaa saada vielä lisä vinkkejä tähän uuteen harrastukseen jatkokurssin muodossa."

"5 vkoa takana ja fiilis vaan kasvaa! Jokainen askel ei aina ole kuin pilven päällä juoksisi, mutta halu ja motivaatio on kova eikä koskaan ole tuntunut ettei enää haluaisi. Päinvastoin pitää hieman toppuutella ettei (tapani mukaan) mene innistuksissa överiksi. Asetin itselleni tavoitteeksi 1km hölkkää kun kurssi päättyy (se olisi 🍾 paikka). 3 vkon kohdalla meni jo vaivattomasti lähes se 1 km. Toissapäivänä 3 x 1,2 km. Fiilis oli niin Super. Pienillä ja varmoilla askelilla eteenpäin. #astmaeioleenääeste Jatkokurssille ilmottaudun ehdottomasti"

LISÄTIETOJA:

Rebekka / 040-539 5072 / vahvaelama@gmail.com

Opi nauttimaan juoksusta ja ota kaikki hyöty irti ulkoliikunnasta!

0 katselukertaa

CrossFit Kirkkonummi

Masalantie 397

02430 Masala

AUKIOLOAJAT

Maanantai 6.30-21.00

Tiistai 10.00-21.00

Keskiviikko 6.30-21.00

Torstai 10.00-21.00

Perjantai 6.30-21.00

Lauantai 10.00-17.00

Sunnuntai 10.00-14.00 ja 19.00-20.00

OTA YHTEYTTÄ

rebekka@crossfitkirkkonummi.com

timo@crossfitkirkkonummi.com

visa@crossfitkirkkonummi.com

HUOM! Meillä käy maksuvälineenä Smartumin, Edenredin, Eazybreakin ja Tyky:n mobiilimaksut ja liikuntasetelit (liikuntaseteleitä emme vastaanota enään tammikuusta 2021 lähtien.)

CROSSFIT KIRKKONUMMI

Aidosti matalankynnyksen CrossFit-sali