top of page
 • Writer's pictureCrossfit Kirkkonummi

SYÖMÄLLÄ KEVYEMMÄKSI -ELÄMÄNTAPAMUUTOS (ELO-LOKAKUU 2020) + KOTITREENIOHJELMA

Päivitetty: 18. kesäk. 2020

Haluamme ylpeänä esittää uuden hyvinvointisi parantamiseksi kehittämämme tuotteen.


Syömällä kevyemmäksi -elämäntapamuutos on elokuussa alkava kolmen kuukauden ryhmä, joka on tarkoitettu sinulle jos:

 • olet ylipainoinen

 • tiedät syöväsi epäterveellisesti, etkä tiedä miten muuttaa epäterveelliset tapasi paremmiksi ja miten pysyä niissä

 • olet jojoillut painosi kanssa jo vuosia

 • haluat elämäntapasi terveellisemmäksi, sillä olet kyllästynyt siihen ettet jaksa arkeasi hyvin

 • et vaan saa itseäsi niskasta kiinni toteuttaaksesi terveellisempää elämäntapaa

 • HALUAT TERVEELLISET ELÄMÄNTAVAT JA KEVYEMMÄN OLON


MISSÄ JA MILLOIN


CrossFit Kirkkonummella keskiviikkoisin 12.8.-28.10.2020 klo 17.30-18.30. Osoite: Masalantie 397, 02430 Masala


SISÄLTÖ


Ryhmä kokoontuu kerran viikossa elo-lokakuun ajan CrossFit Kirkkonummen perustajan ja valmentajan Rebekan johdolla. Tapaamisissa edetään viikko kerrallaan kohti terveellisempiä ja parempia elämäntapoja ja erityisesti ravintotottumuksia. Tavoitteena on pysyvä muutos, joka tukee painonpudotusta, energisempää elämää ja terveempää oloa.


Ryhmään kuuluu oma vertaistukiryhmä facebookissa. Ryhmän avulla saat tsemppiä vaikeisiin hetkiin, etkä jää yksin haasteittesi kanssa.


ELÄMÄNTAVAT UUSIKSI


Tämä ryhmä ei ole dieettiryhmä, eikä pikavoitto kevyempään painoon. Tässä ei lasketa kaloreita eikä punnita grammoja, vaan muutetaan ravintotottumuksia yksi kerrallaan parempaan, hitaasti mutta varmasti. Viikottaiset tehtävät ovat motivoivia ja helppoja toteuttaa. Terveellinen ruokavalio ei ole ydinfysiikkaa, vaan oikeasti tosi helppoa ja simppeliä, kunhan saa oikeat ohjeet, hyvän tuen ja oman mielensä sitoutumaan siihen. Tässä ryhmässä panostetaan siihen, että toteutus on sitä mitä järki sanoo, eikä sitä mitä mieli haluaa.


Pysyvän painon pudotuksen ehkä tärkeimpiä asioita on maltti (kuten monessa muussakin asiassa). Mitä nopeammin pudotat painoa, sen varmemmin se tulee myös takaisin ja olet ikuisessa jojo-kierteessä. Kukaan ei jaksa lopun elämää laskea kaloreita tai syödä raejuustoa ja kanaa. Ei välttämättä edes paria kuukautta.


Mitä isompia ja nopeampia muutokset omissa tottumuksissa on, sen herkemmin tekee koko ajan mieli luistaa niistä. Jos olet ollut joskus jollain kaalikeitto-, sairaala-, tms dieetillä, tiedät että herkkuja tekee sitäkin enemmän mieli. Se on täysin luonnollista ja tähän sudenkuoppaan ei painonpudotuksesi tule tässä ryhmässä kaatumaan.


Se miten syömme ja elämme, pohjautuu tapoihin. Tässä ryhmässä tehdään muutoksia, jotka muuttavat tapoja. Kun tavat saa muutettua paremmiksi tavoiksi, muutos on pysyvämpää ja varmempaa. Tämä ryhmä ei ole siis mikään pikadietti tai pikavoitto painonpudotukseen, vaan sinun on HALUTTAVA muutosta itse ja oltava VALMIS UHRAUKSIIN (herkut minimoidaan) ja PÄÄTTÄVÄISYYTEEN jotta muutoksia tapahtuu.


Jos haluat vihdoinkin irti vanhoista huonommista elämäntavoistasi ja tehdä ihan oikeasti elämääsi muutoksen, tämä ryhmä on sinulle!


HINTA


139€/kk (sisältää CROSSFIT KIRKKONUMMEN KOTITREENI-OHJELMAN). Maksetaan kolmessa erässä kuukausittain. 1.erä 139€ maksetaan ilmoittautuessa (maksuaikaa 24h). 2.erä ja 3.erän laskut tulevat aina toisen ja kolmannen ryhmäkuukauden 1. päivä ja laskuissa on 14 pv maksuaikaa. Maksamalla ensimmäisen erän, sitoudut maksamaan myös kaksi viimeistä erää.


HUOM! CrossFit Kirkkonummen jäsenille hinta on 90€/kk (ei sisällä verkkokotitreenejä ja edellyttää 1kk-, 6kk-, 12-kk tai hk-jäsenyyttä). Verkkokotitreenit saa +20€/kk hinnalla. Mikäli olet meidän jäsen, ilmoittaudu mukaan sähköpostitse.


Hintaan kuuluu CrossFit Kirkkonummen *KOTITREENIT KAIKEN KUNTOISILLE -verkkotreeniohjelma:

 • jokaiselle joka haluaa parantaa kuntoaan ja hyvinvointiaan motivoivasti, tehokkaasti ja järkevästi

 • sopii huonokuntoisille

 • neljä erilaista simppeliä ja motivoivaa treeniä per viikko

 • videot joissa liikkeet on ohjattu tekemään oikein

 • muutama erilainen lämmittely + videot joissa lämmittely on ohjattu tekemään oikein

 • Ohjelma joka parantaa tasaisesti peruskuntoa, lihaskuntoa, hapenottokykyä, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.


REBEKKA:


Olen 46-vuotias ja ajattelen, että ihminen voi olla missä iässä tahansa elämänsä parhaassa kunnossa. Iän myötä toiveet ja tavoitteet omasta ulkonäöstä, elämästä ja haaveista muuttuu. Yhdelle elämänsä kunnossa oleminen voi tarkoittaa vaikka kykyä juosta 500m yhtäjaksoisesti, toiselle oloa joka on energinen koko päivän ja kolmannelle arkea jonka jaksaa hyvin.


Minä ajattelen, että elämänsä kunnossa oleminen on onnellisuutta, stressittömyyttä ja voimaa selviytyä elämän tuomista haasteista suhteellisen helposti. Omaa elämäni kuntoa rakennan joka päivä säännöllisellä elämänrytmillä, rutiineilla jotka toistuvat joka päivä sekä tavoilla jotka pyrin pitämään sellaisina, että edistävät onnellisuuttani, stressittömyyttäni sekä fyysistä ja henkistä voimaani.

Vuosien valmennuskokemuksella ja oman elämäntapamuutokseni myötä tiedän, että parasta tulosta tuo muutokset, jotka tapahtuvat hitaasti mutta varmasti.


Tule rohkeasti mukaan!


ILMOITTAUTUMISET:YHTEYSTIEDOT


Rebekka / rebekka@crossfitkirkkonummi.com / 040-539 5072

119 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page