top of page
  • Writer's pictureCrossfit Kirkkonummi

CROSSFIT KIRKKONUMMI JA SUHK YHTEISTYÖHÖN

CrossFit Kirkkonummi on solminut yhteistyösopimuksen Suomen yhden isoimman fysioterapia- ja hierontapalveluja tarjoavan toimijan Suomen Urheiluhierontakeskuksen kanssa.


Vuodesta 2005 alalla toiminut SUHK osaa kokemuksensa kautta vastata CrossFit Kirkkonummen jäsenten mahdollisiin kehonhuolto- ja terveydenhuoltotarpeisiin, sekä auttaa lajiharjoittelun tuomissa mahdollisissa tarpeissa. SUHK kattava terveydenhuoltopalveluvalikoima pitää sisällään mm. urheiluhieronta-, fysioterapia- ja osteopatiapalveluita.


Yhteistyösopimuksen kautta CrossFit Kirkkonummen jäsenet saavat 8% jäsenetu-alennuksen kaikkiin SUHK-palveluihin koko vuoden 2021 ajan. Etu koskee kaikkia NORMAALIHINTAISIA palveluita, myös raskaushierontaa, akupunktiota ja alaraaja-analyysiä.


Suomen Urheiluhierojakeskuksen ja CrossFit Kirkkonummen yhteinen tarkoitus on edistää suomalaista hyvinvointia. SUHK:n hoitoprosessi perustuu saumattomaan yhteistyöhön eri ammattikuntien ja yritysten välillä, sekä laadukkaaseen palveluun. SUHK:lla on toimipisteitä Kirkkonummella, Espoossa ja Helsingissä

79 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page