• Crossfit Kirkkonummi

CROSSFIT KIRKKONUMMI JA SUHK YHTEISTYÖHÖN

CrossFit Kirkkonummi on solminut yhteistyösopimuksen Suomen yhden isoimman fysioterapia- ja hierontapalveluja tarjoavan toimijan Suomen Urheiluhierontakeskuksen kanssa.

Vuodesta 2005 alalla toiminut SUHK osaa kokemuksensa kautta vastata CrossFit Kirkkonummen jäsenten mahdollisiin kehonhuolto- ja terveydenhuoltotarpeisiin, sekä auttaa lajiharjoittelun tuomissa mahdollisissa tarpeissa. SUHK kattava terveydenhuoltopalveluvalikoima pitää sisällään mm. urheiluhieronta-, fysioterapia- ja osteopatiapalveluita.

Yhteistyösopimuksen kautta CrossFit Kirkkonummen jäsenet saavat 8% jäsenetu-alennuksen kaikkiin SUHK-palveluihin koko vuoden 2021 ajan. Etu koskee kaikkia NORMAALIHINTAISIA palveluita, myös raskaushierontaa, akupunktiota ja alaraaja-analyysiä.

Suomen Urheiluhierojakeskuksen ja CrossFit Kirkkonummen yhteinen tarkoitus on edistää suomalaista hyvinvointia. SUHK:n hoitoprosessi perustuu saumattomaan yhteistyöhön eri ammattikuntien ja yritysten välillä, sekä laadukkaaseen palveluun. SUHK:lla on toimipisteitä Kirkkonummella, Espoossa ja Helsingissä

19 katselukertaa0 kommenttia

CrossFit Kirkkonummi

Masalantie 397

02430 Masala

AUKIOLOAJAT

Maanantai 6.30-21.00

Tiistai 10.00-21.00

Keskiviikko 6.30-21.00

Torstai 10.00-21.00

Perjantai 6.30-21.00

Lauantai 10.00-17.00

Sunnuntai 10.00-14.00 ja 18.00-19.00

OTA YHTEYTTÄ

info@crossfitkirkkonummi.com

puh. 045 783 422 27, ma-pe klo 9-15

LIIKUNTAEDUILLA MAKSAMINEN:

Meillä käy maksuvälineenä Smartumin, Edenredin, ePassin, Eazybreakin ja TYKY:n mobiilimaksut. Maksun suoritat kirjautumalla liikuntaetupalvelun sivuille, missä valitset palveluntarjoajaksi CrossFit Kirkkonummi. Maksun suoritettuasi, lähetä meille viesti info@crossfitkirkkonummi.com, ja kerro mille kurssille haluat osallistua.

CROSSFIT KIRKKONUMMI

Aidosti matalankynnyksen CrossFit-sali