Mammawod

CrossFit Kirkkonummen pienten alle kouluikäisten lasten äideille tarkoitetut treenit ovat keskiviikkoisin klo 9.30-10.30 ja perjantaisin klo 9.30-10.30.

Mammawodeihin voit ottaa mukaan lapsesi. Lapset eivät osallistu itse treeniin, mutta treenit menevät oman lapsen ehdoilla. Meillä ei oteta paineita siitä, miten hyvin onnistuu, vaan tärkeintä on ylipäätään tulla liikkumaan ja saada edes jonkinlainen treeni itselleen. Jos välillä pitää imettää vauvaa tai vaihtaa vaippoja, niin se ei haittaa! 🙂

Tervetuloa mammawodeihin, jos haluat aloittaa treenisi synnytyksen jälkeen maltillisesti ja turvallisesti. Voit tulla meidän mammawodeihin myös jos olet raskaana ja koet, ettet rohkene treenata meidän normiwodeissa.

Hinta vielä kesäkuun ajan: 36€ / kk (1krt/vko) tai 62€ / kk (2krt/vko).

Heinäkuusta lähtien mammawodien hintaan kuuluu myös CrossFit Kirkkonummen liikkuvuustunti keskiviikkoisin klo 20.00-21.00 sekä jooga sunnuntaisin klo 13.00-14.00.

Hinnat heinäkuusta lähtien 46€ / kk (1krt/vko) tai 80€ / kk (2krt/vko).