HINNAT

PERUSKURSSIKUUKAUSI 125€ (1.1.2020 lähtien)

Sisältää viikonlopun peruskurssin sekä ensimmäisen kuukauden treenit, jonka jälkeen kuukausihinnat:

103€ / kk
Sitoutuminen vuodeksi, maksu kerran kuukaudessa.

106€ / kk
Sitoutuminen kuukaudeksi kerrallaan, maksu kerran kuussa.

580€ / 6kk (säästö 56€ puolessa vuodessa)
Sitoutuminen 6kk, maksu kerralla puolen vuoden välein.

999€ / 12kk (säästö 273€ vuodessa)
Sitoutuminen 12kk, maksu kerralla vuoden välein.

ERITTÄIN HUONOKUNTOISTEN RYHMÄ

125€/kk

Sitoutuminen ensin kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan, sen jälkeen sitoutuminen kuukaudeksi kerrallaan, maksu kerran kuussa molemmissa.

YKSITYISTREENIT/ YRITYSTREENIT
Treenit suunnitellaan juuri sinun ryhmäsi/porukkasi tarpeiden mukaan. Kysy tarkempia hintoja: rebekka (at) crossfitkirkkonummi.com

DROP IN/ YKSITTÄINEN TREENIKERTA VIERAILIJOILLE
20€ / kerta / vain virallisella crossfit-salilla treenaaville.

KYSY LISÄÄ LASKUTUSASIOISTA:
Timo / 040-765 7561
timo (at) crossfitkirkkonummi.com

CrossFit Kirkkonummi pidättää oikeuden muuttaa hintoja.

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartumin, Edenredin , Tyky-Onlinen ja SporttiPassin mobiilimaksuvälineet. CrossFit Kirkkonummi haluaa säästää luontoa ja vähentää paperin turhaa kuluttamista. Tästä syystä emme ota paperiseteleitä vastaan enää 1.1.2020 lähtien. Kysy työnantajaltasi mobiilietujen mahdollisuutta, se on helpompi ja luontoystävällisempi tapa.