HALUATKO OPPIA NAUTTIMAAN JUOKSUSTA?

Meidän erittäin tykätty matalankynnyksen juoksuryhmä saa jatkoa. Tämä on sinulle, jos juoksu ei tunnu nautinolliselta, et pysty juoksemaan yhtäjaksoisesti pitkään tai haluat vain alkaa juosta.

ILMOITTAUTUMISET TÄSTÄ

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 Kartanonrannan koulun urheilukentällä 7.8.-25.9. Osoite on Kartanonkuja 1, 02450 Sundsberg. Monesti juokseminen aloitetaan liian kovalla teholla, jolloin se ei tunnu mielekkäältä vaan tuskaiselta. Tai juostaan aina se sama 5km lenkki samalla vauhdilla vuodesta toiseen.

Tässä ryhmässä me laitamme perustan kuntoon, jonka jälkeen lisäämme hölkkää ja juoksua maltillisesti ja porrastetusti. Teemme erilaisia juoksutreenejä yhdistettynä reippaaseen kävelyyn, jolloin lenkki ei missään kohtaa tunnu ikävältä vaan nautit siitä.

Tavoitteena on, että jokainen pystyisi juoksemaan omien tavoitteidensa mukaan yhtäjaksoisesti treenijakson lopussa.

Kahdeksan viikon juoksuryhmän hinta on 90€. Maksu tapahtuu ilmoittautuessa ja ilmoittautuminen on sitova.

TREENIT VETÄÄ CROSSFIT KIRKKONUMMEN REBEKKA

Tässä Rebekan terveiset tuleville juoksijoille: Tervetuloa hakemaan kanssani juoksuiloa tähän matalankynnyksen juoksuryhmään! Minun tavoitteeni on saada teidät jokainen juoksemaan, mutta ennen kaikkea nauttimaan juoksusta. Tule rohkeasti mukaan, minä pidän huolen siitä, että sinäkin selviät tästä hyvin!

LISÄTIETOJA

Rebekka / 040-539 5072 rebekka@crossfitkirkkonummi.com

PALAUTETTA EDELLISESTÄ CROSSFIT KIRKKONUMMEN JUOKSURYHMÄSTÄ

”Tämän avulla juoksemisen voi todella saada käyntiin jos haluaa.”

”Sai mennä omaan tahtiin ja keskittyä oman juoksun kehittämiseen. Sai olla juuri niin heikko kuin on ja ohjelma toimi sen mukaan.”

”Kertaakaan ei tullut yöäk-tuntemusta, eikä koskaan ollut aivan puhki, vaan olisi jaksanut vielä juosta. Inho juoksemista kohtaan katosi koska jokainen sai mennä omassa tahdissa.”

”Opin että ei tarvitse juosta veren maku suussa ja kävely on sallittu.”

”Sain parempaa mitä tulin hakemaan. En ollut taas moneen vuoteen juossut, kunto oli huono ja painoa tullut. Tuntui etten yksin pääse juoksemaan edes 100m. Se mitä sainkin oli, ettei yht äkkiä rykäise 3-5km lenkkiä, vaan voi pikkuhiljaa lisätä juoksun määrää. Joka kerta on kuitenkin tunne, että on tehnyt ihan kunnon lenkin, ja silti se ei missään vaiheessa ole tuntunut karmealla ja ollut ihan kuollut.”