PALVELUT JA HINNAT

crossfit_kirkkonummi-50CrossFit Kirkkonummen palvelut normalisoituvat portaittain touko-kesäkuun aikana.

1.5.2020 lähtien ovemme aukesivat omatoimiseen treeniin pienryhmissä. 18.5.2020 lähtien aloitimme ohjatut tunnit salilla.

1.6.2020 lähtien palaamme normaaliin toimintaan ohjattuine tunteineen. Pidämme erityisen tarkkaa huolta hygieniasta ja riittävistä turvaväleistä. Myös ryhmäkokomme on tällä hetkellä maksimissaan 14 henkilöä + valmentaja. Ohjattujen tuntiemme kesto on toistaiseksi 50min. Kesän aikana tulemme treenaamaan ajoittain myös ulkona ja näistä tiedotamme vielä erikseen.

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme lämminhenkisellä asiakaspalvelulla, matalalla kynnyksellä ja rautaisella ammattitaidolla.

PERUSKURSSIKUUKAUSI 125€ (jonka jälkeen jäsenyys 106€/kk)

KESÄKUUN PERUSKURSSI JA TREENIT ILMOITTAUTUMINEN

HEINÄKUUN PERUSKURSSI JA TREENIT ILMOITTAUTUMINEN

ELOKUUN PERUSKURSSI JA TREENIT ILMOITTAUTUMINEN

Jäsenyyteemme kuuluu:

• treenit viikon jokaisena päivänä monipuolisella aikataululla
  • aamutreenit ma, ke ja pe
  • liikkuvuustunti joka lauantai
  • jooga sunnuntaisin klo 19-20
  • Mahdollisuus treenata omatoimisesti vaikka joka päivä

Jos olet käynyt On Rampin / peruskurssin jo jollain muulla crossfit-salilla, olet tervetullut treenaamaan meille ilman peruskurssia. Ota tässä tapauksessa yhteyttä sähköpostitse: timo@crossfitkirkkonummi.com

ERITTÄIN HUONOKUNTOISTEN JÄSENYYS 125€/kk

KESÄ-ELOKUU ERITTÄIN HUONOKUNTOISTEN ILMOITTAUTUMINEN

HEINÄ-SYYSKUU ERITTÄIN HUONOKUNTOISTEN ILMOITTAUTUMINEN

ELO-LOKAKUU ERITTÄIN HUONOKUNTOISTEN ILMOITTAUTUMINEN

Jäsenyyteen kuuluu:

• Ryhmän omat ohjatut treenit viikon jokaisena päivänä
  • jooga sunnuntaisin
  • liikkuvuustunti
  • Oma suljettu CFKN HK -faceryhmä, jossa saat sekä valmentajien että vertaistuen

LAPSET JA NUORET

Syksyn 2020 lasten treenit tulevat myyntiin lähiaikoina, jolloin ilmoittautumislinkit löytyvät täältä:

ILMOITTAUTUISET LASTEN RYHMIIN

KENELLE CROSSFIT SOPII
CrossFit sopii kaikille iästä, kunnosta, urheilutaustasta tai lähtötasosta riippumatta. CrossFit Kirkkonummen verkkotreenit ovat helppoja, motivoivia ja tuovat sinulle tulosta nopeasti.