PALVELUT

crossfit_kirkkonummi-50CrossFit Kirkkonummi on matalan kynnyksen crossfit-sali. Tavoitteemme on saada jokainen asiakkaamme mahdollisimman terveeksi ja hyväkuntoiseksi koko loppuelämäksi. Haluamme että jäsenemme pystyvät toimimaan itsenäisesti arjessa vielä vanhuksenakin.

Meille tärkeintä on jokaisen asiakkaamme hyvinvointi ja lämminhenkinen asiakaspalvelu. Olemme sitoutuneet tarjoamaan vastuullista ja terveyttä edistävää liikuntaa. Meillä on jo lähemmäs 400 aktiivista ja erittäin tyytyväistä jäsentä, joista noin 80 lasta.

MITEN

Meillä pidetään sinusta huolta. Panostamme henkilökohtaiseen kontaktiin ja välitämme aidosti asiakkaistamme. Meillä et jää koskaan yksin murheittesi kanssa, sillä tuemme sinua mahdollisuuksien mukaan kaikessa, mikä vaikuttaa hyvinvointiisi.

Meillä aloittamista ei tarvitse pelätä. Sovit joukkoomme juuri sellaisena kuin olet. Noin 90% meillä aloittavista ei ole treenannut vuosiin tai ei koskaan.

CrossFit Kirkkonummen aikuisten ja lasten treeneissä keskitytään liikunnasta nauttimiseen ja siihen, että jokainen saa treeneiltään juuri sitä mitä on tullut hakemaan. Voit tulla meille vain tyhjentämään pääsi päivän töiltä, nostamaan mahdollisimman raskasta rautaa tai vaikka vain nauttimaan liikunnan ilosta. Suorituspaineita emme aseta kenellekään, emmekä kannusta kilpailuun, mutta tsemppaamme jokaisen halutessaan myös sinne epämukavuusalueelle.

Treenaamme aina turvallisuus ja tekniikka edellä. Panostamme hyvin paljon treeniä edeltävään lämmittelyyn sekä loppujäähdyttelyyn rasitusvammojen välttämiseksi. Myös ohjelmointimme ja tuntirakenne on sellainen, jolla minimoidaan tapaturma- ja rasitusvammojen riski.

Ohjatuilla tunneilla on aina valmentaja. Tunnin aluksi valmentaja kertoo ja näyttää kaikki lämmittelyn liikkeet, jonka jälkeen tehdään lämmittely. Tämän jälkeen valmentaja kertoo ja näyttää kaikki varsinaisen treenin liikkeet. Treenin liikkeitä harjoitellaan ennen treeniä, jonka jälkeen tehdään vasta varsinainen treeni. Usein tunnin lopuksi on myös ohjattu loppujäähdyttely. Sinun ei siis tarvitse osata mitään eikä tietää mitään etukäteen, koska kaikki ohjeistetaan aina alusta lähtien. Sinun ei tarvitse kuin tulla paikalle ja tehdä mitä valmentaja sanoo.

MITÄ CROSSFIT ON

Meillä treenataan aidon crossfitin ohjelmoinnin mukaan. CrossFit-treenimuodon kehitti entinen voimistelija, amerikkalainen Greg Glassman.
Seuraamme noin vuoden jäljessä CrossFit.com -ohjelmointia, joka on tarvittaessa muunnettu juuri meidän salin jäsenille sopivaksi. CrossFit-ohjelmointi on tavallisille harrastelijaliikkujille suunniteltu liikuntaohjelma parantamaan kokonaishyvinvointia.
Ohjelmointi sisältää painonnosto- ja kehonpainoliikkeitä sekä aerobista liikuntaa monipuolisesti vaihdellen ja sekoitettuna. Ohjelmointi on jatkuvasti vaihtelevaa, eli sama treeni ei käytännössä yleensä koskaan toistu.

Ihmisen luonnollinen liikkuminen perustuu koko vartalon tehokkaaseen käyttämiseen ja moninivelliikkeisiin. Crossfitissa käytetäänkin paljon moninivelliikkeitä, jotka ovat turvallisia, tehokkaita ja ihmiselle luontaisia liikkeitä, joita tarvitsemme joka päivä arjessammekin. Me kannustamme treenin lisäksi myös kokonaisvaltaisesti terveellisiin elämäntapoihin, eli stressin, levon, ravinnon ja liikunnan oikeanlaiseen suhteeseen.

MITÄ MEILTÄ SAA

Meidän jäsenenä saat erittäin toimivan treeniohjelmoinnin, kattavan ja monipuolisen tuntivalikoiman, ammattitaitoisen valmennuksen sekä ainutlaatuisen lämminhenkisen yhteisön. Me pidämme huolen siitä, että sinä treenaat aina turvallisesti ja tehokkaasti. Tarvittaessa puskemme sinua eteenpäin ja välillä toppuutamme, jokaisen yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Jäsenhintaamme kuuluu normaalien ohjattujen tuntien (wod) lisäksi open gymit ja open doorsit, jolloin voit treenata omatoimisesti. Myös keskiviikkoinen liikkuvuustunti, sunnuntainen jooga, lauantain kehonpainowod sekä sunnuntain kestävyystunti kuuluu jäsenhintaan. Kaikki tuntimme ovat juuri meidän jäsentemme tarpeille suunniteltuja.

Voit myös halutessasi aloittaa meidän erittäin huonokuntoisten ryhmästä. Ryhmä aloittaa kolmen kuukauden jaksolla, jonka aikana pääset hyvään alkuun elämänmuutoksessasi.

CrossFit ei  kehitä pelkästään ihmisen fyysisiä ominaisuuksia, vaan vahvistaa myös psyykkistä puolta. Treeneissä tulet sekä ylittämään itsesi, että oppimaan taitoja, joita et koskaan uskonut oppivasi.

KENELLE CROSSFIT SOPII
CrossFit sopii kaikille iästä, kunnosta, urheilutaustasta tai lähtötasosta riippumatta. Jokaista harjoitustamme sovitetaan eli skaalataan kullekin sopivaksi muuttamalla painoa, toistomäärää, aikaa, tehoa tms. Näin jokainen pystyy aina treenaamaan juuri itselleen sopivalla tavalla. Meillä valmentajat miettivät aina kullekin sopivat korvaavat liikkeet ja treenit, jos esimerkiksi jokin vamma, sairaus tai elämäntilanne sitä muuten vaatii.