CrossFit Kirkkonummi liikuttaa erittäin huonokuntoisia ihmisiä ja parantaa monen ihmisen elämänlaatua

Me CrossFit Kirkkonummella olemme huomanneet, että erittäin huonokuntoisille ihmisille ei tarjota Kirkkonummella, Espoossa tai oikein muuallakaan miellyttävää tapaa parantaa hyvinvointia, joten me päätimme tehdä asialle jotain!

PELKO on suurin syy siihen, miksi huonokuntoinen ja mahdollisesti myös ylipainoinen ihminen ei aloita treenaamista

• Pelko siitä ettei selviä treenistä
  • Pelko siitä, että muut ovat parempia ja itse erottuu joukosta
  • Pelko siitä miltä näyttää
  • Pelko että sattuu tai loukkaa itsensä
  • Pelko epäonnistumisesta ja siitä että treeni tuntuisi liian pahalta
  • Pelko ylipäätään treenaamisesta

Me päätimme tarjota matalan kynnyksen ryhmän juuri niille, jotka treeniä eniten tarvitsevat, eli ERITTÄIN HUONOKUNTOISILLE! Ilmoittaudu mukaan elämäsi muutokseen TÄSTÄ!

CrossFit Kirkkonummen erittäin huonokuntoisten treenit on ammattitaitoisesti ja huolella suunniteltu juuri huonokuntoisille

Olemme tehneet kynnyksen aloittaa mahdollisimman pieneksi mm. seuraavilla tehokkailla keinoilla:

• käytämme rauhassa aikaa lämmittelyyn ja liikkeiden harjoitteluun
  • treenit on helppoja ja tehdään matalalla teholla
  • meillä ei tarvitse treenata yksin ja ilman ohjausta
  • valmentaja kertoo joka tunti mitä tehdään, miten tehdään, näyttää miten tehdään ja pitää huolen että kaikki tehdään vielä mahdollisimman turvallisesti ja maltilla
  • valmentajat ovat ystävällisiä, ymmärtäväisiä ja helposti lähestyttäviä
  • ryhmässä treenaa vain vertaisia, eli kaikille yhteistä on pelko aloittaa liikkumista ja huono kunto
  • jokainen treeni ja liike muutetaan tarvittaessa juuri jokaiselle sopivaksi

CrossFit Kirkkonummella ei tehdä pikadieettejä tai rääkkitreeniä veren maku suussa, vaan järkevästi ja kokonaisvaltaisesti hyvinvointia ajatellen

Meillä on tarkkaan laadittu konsepti, jolla pyrimme varmistamaan mahdollisimman hyvin jokaisen asiakkaamme tasaisen varman kehityksen.

Tavoitteemme on saada jokainen huonokuntoinen NAUTTIMAAN liikkumisesta ilman paineita ja niin, että terveellisistä elämäntavoista tulee pysyvä tapa. Meillä jokainen treeni tehdään maltilla ja jokaisen henkilökohtaisia tarpeita ja mahdollisia rajoitteita huomioiden. Näin myös muutos parempaan on pysyvämpää.

Jos sinä et oikein tiedä mistä aloittaisit, mutta haluaisit KIPEÄSTI muutosta elämääsi, sillä tiedät että elämällä on PALJON ENEMMÄN ANNETTAVAA, niin tule mukaan meidän ainutlaatuiseen ja pidettyyn huonokuntoisten ryhmään!

Seuraava mahdollisuus aloittaa tässä ryhmässä on tammikuussa. Päätä siis nyt, että liikkumattomuus, kivut, ylipaino ja ahdistus epäterveellisistä elämäntavoista saa loppua nyt. Elämällä on paljon enemmän annettavaa kuin selviytyminen päivä kerrallaan!

Ilmoittaudu mukaan elämäsi muutokseen TÄSTÄ!

– CrossFit Kirkkonummi, se aidosti ja oikeasti matalan kynnyksen CrossFit-sali –