CrossFit Kirkkonummen tutustumistreeni pe 30.8.2019 klo 19.00-20.30!

Tervetuloa kokeilemaan miltä CrossFit-treenit tuntuvat upeissa uusissa tiloissamme!

EI ILMOITTAUTUMISTA, TULET VAIN PAIKAN PÄÄLLE

CrossFit Kirkkonummen treenit sopivat kaikille kuntoon katsomatta. Tutustuminen pitää sisällään tietoiskun lajista, ohjatun lämmittelyn, sekä itse treenin. Treenin osuus lämmitelyineen on tunnin mittainen. Mukaan tarvitset ainoastaan rennon mielen, normaalit sisätreenivaatteet sekä vesipullon. Valmentaja pitää huolen lopusta.

TUTUSTUMISTARJOUS!

Saat PERUSKURSSIN + kahden kuukauden treenit tutustumishintaan 190€ (norm. 212€)! Tarjouksen saa vain ilmoittautumalla jollekin CrossFit Kirkkonummen PERUSKURSSILLE paikan päällä.

MASALANTIE 397, 02430 MASALA. Kehä III Länsipäässä. Masalan juna-asema on 500m päässä salista.

P.S. Emme ota pääsääntöisesti alle 16-vuotiaita normi-treeneihin. CFKN lasten ja nuorten omiin treeneihin pääset tutustumaan tästä: CFKN lapset