CROSSFIT KIRKKONUMMEN TUTUSTUMISTREENI MAANANTAINA 1.6.2020 KLO 20.00-21.00!

Tervetuloa treenaamaan Kirkkonummen parhaimpaan treenipaikkaan maanantaina 1.6.2020 klo 20.00-21.00 !

CrossFit Kirkkonummen tutustumistreenit sopivat kaikille kuntoon katsomatta eivätkä maksa mitään. Tutustuminen pitää sisällään lyhyen tietoiskun lajista, ohjatun lämmittelyn, sekä itse treenin. Mukaan tarvitset ainoastaan rennon mielen, normaalit sisätreenivaatteet sekä vesipullon. Valmentaja pitää huolen lopusta.

Ilmoittautuminen on sitova, sillä, paikkoja on rajoitetusti.
Ilmoittaudu mukaan tästä: https://www.wodconnect.com/crossfit-kirkkonummi/seminars/6693

Huomioimme koronan vaatimat toimepiteet tehostetulla siivouksella, hyvällä henkilöhygienialla sekä pitämällä tarvittavat etäisyydet toisiin treenaajiin koko ajan.

HUOM! Pesethän kätesi heti ensimmäisenä aulan pesupisteellä ja pidä vähintään 1,5m turvaetäisyys muihin treenaajiin.

TUTUSTUMISTARJOUS!

Saat PERUSKURSSIN + kahden kuukauden treenit tutustumishintaan 200€ (norm. 231€ ilmoittautumalla jollekin CrossFit Kirkkonummen PERUSKURSSILLE PAIKAN PÄÄLLÄ.

Tarjous ei koske huonokuntoisten ryhmää.

MASALANTIE 397, 02430 MASALA. Kehä III Länsipäässä. Masalan juna-asema on 500m päässä salista.

KYSYTTÄVÄÄ?

Timo / timo@crossfitkirkkonummi.com