Aloittaminen

CROSSFIT KIRKKONUMMI ON KOKONAISVALTAISEN HYVINVOINNIN PARANTAMISEEN PERUSTETTU SALI
pienempi-1

Crossfit-treenisi alkavat joko peruskurssilta tai erittäin huonokuntoisille tarkoitetusta ryhmästä.

PERUSKURSSIT

HUHTIKUUN PERUSKURSSIKUUKAUSI

TOUKOKUUN PERUSKURSSIKUUKAUSI

Sisältää koko kuukauden treenit. Peruskurssilla käymme läpi lain perusteet sekä  harjoitustekniikoita turvallisen ja tehokkaan harjoittelun mahdollistamiseksi. Teemme joka kurssipäivän  päätteeksi lyhyen crossfit-treenin. Mikäli olet käynyt peruskurssin/onrampin jo jollain muulla crossfit-salilla, pääset aloittamaan ilman meidän peruskurssia.

ERITTÄIN HUONOKUNTOISTEN RYHMÄ SINULLE, JOKA TARVITSET EXTRA ROHKAISUA

3KK ALOITUSPAKETTI ERITTÄIN HUONOKUNTOISILLE (huhti-kesäkuu)

Ryhmä on tarkoitettu niille, jotka kaipaavat kunnolla rohkaisua ja tukea elämänmuutoksen aloittamiseen. Tämä aloituspaketti sisältää kolmen kuukauden treenit omassa vertaisryhmässä määrättyinä treeni-aikoina. Huonokuntoisten ryhmässä voit aloittaa lähes joka kuukausi.

”Ihan huikeaa, että huonokuntoisille on oma ryhmä, en olisi varmaan muuten ikinä uskaltanut lajin pariin. Lähes 42-vuotiaaksi piti elää ennen kuin löysin liikuntalajin jonka seuraavaa tuntia odotan intoa puhkuen. Kaikenlaisia lajeja olen kokeillut, mutta aina ollut pakkopullaa ja into loppunut parin kerran jälkeen. Vaikka vasta viisi tuntia on takana niin uskon, että tätä jaksan jatkaa. Ihanaa kun jokainen tunti on erilainen.” – Anniina

OSTA ELÄMÄSI LAHJA ITSELLESI TAI LÄHIMMÄISELLESI

CrossFit Kirkkonummen lahjakortti haluamasi summalla

HALUATKO KOKEILLA CROSSFITTIA MEILLÄ?

Jos et halua tehdä aloittamispäätöstä ilman kokeilemista, meillä on tutustumistreeni joka kuun viimeinen perjantai klo 19.00-20.30. Lue lisää tutustumistreenistä.

Tiedot tutustumistreeneistä tulevat aina verkkosivuille sekä CrossFit Kirkkonummen Facebook-sivuille. Käy tykkäämässä!

KYSY LISÄÄ:

Rebekka / 040-539 5072

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartumin, Edenredin , Tyky-Onlinen ja SporttiPassin mobiilimaksuvälineet. CrossFit Kirkkonummi haluaa säästää luontoa ja vähentää paperin turhaa kuluttamista. Tästä syystä emme ota paperiseteleitä vastaan enää 1.1.2020 lähtien. Kysy työnantajaltasi mobiilietujen mahdollisuutta, se on helpompi ja luontoystävällisempi tapa.

1 thought on “Aloittaminen

1. Päivitysilmoitus: CrossFit Kirkkonummi avaa ovensa elokuussa 2014! | CrossFit Kirkkonummi