Aloittaminen

CROSSFIT KIRKKONUMMI ON KOKONAISVALTAISEN HYVINVOINNIN PARANTAMISEEN PERUSTETTU SALI
pienempi-1

Crossfit-treenisi alkavat joko peruskurssilta, erittäin huonokuntoisille tarkoitetusta ryhmästä tai mammawodeista.

PERUSKURSSIT

ELOKUUN PERUSKURSSIKUUKAUSI 2019

SYYSKUUN PERUSKURSSIKUUKAUSI 2019

SINULLE JOKA TARVITSET EXTRA ROHKAISUA

3KK ALOITUSPAKETTI ERITTÄIN HUONOKUNTOISILLE HEINÄ-SYYSKUU

3KK ALOITUSPAKETTI ERITTÄIN HUONOKUNTOISILLE ELO-LOKAKUU

3KK ALOITUSPAKETTI ERITTÄIN HUONOKUNTOISILLE SYYS-MARRASKUU

PERUSKURSSIKUUKAUSI

Sisältää koko kuukauden treenit. Peruskursseja on joka kuukauden ensimmäinen kokonainen viikonloppu.

Peruskurssilla käymme läpi lajin perusteet sekä oikeat harjoitustekniikat turvallisen ja tehokkaan harjoittelun mahdollistamiseksi. Käymme läpi myös lämmittelyn perusteita ja teemme lyhyen CrossFit-treenin jokaisen peruskurssipäivän päätteeksi.

Mikäli olet käynyt peruskurssin/OnRampin jo jollain muulla CrossFit-salilla, pääset aloittamaan ilman meidän peruskurssia.

ERITTÄIN HUONOKUNTOISTEN RYHMÄ

Ryhmä on tarkoitettu niille, jotka kaipaavat kunnolla rohkaisua ja tukea elämänmuutoksen aloittamiseen. Tämä aloituspaketti sisältää kolmen kuukauden treenit omassa vertaisryhmässä määrättyinä treeni-aikoina. Huonokuntoisten ryhmässä voit aloittaa lähes joka kuukausi. Katso tarkemmat tiedot TÄÄLTÄ.

MAMMAWOD

Pienten lasten äitien omat treenit on skaalattu kevyemmiksi ja helpommiksi, eivätkä ne vaadi peruskurssin käyntiä. Tunnit sisältävät hieman kevyempää CrossFit-treenausta, ja sopii kaikille äideille joilla on neuvolan lopputarkastus käytynä ja lupa treenaukseen saatuna. Treeneissä otamme huomioon synnytyksen jälkeiset rajoitteet (vatsalihasten palautuminen, imetys, huono kunto jne), vahvistamme keskivartalon lihaksia (vatsa-, selkä- ja lantionseudun lihakset) ja treenaamme tavalla joka auttaa jaksamaan lapsiperheen arkea paremmin. Äitien treenit on hyvä keino päästä kuntoon, tiputtaa painoa ja saada olo kokonaisvaltaisesti paremmaksi.

Treeneihin saa ottaa mukaan lapsen/lapset ja pienet vauvatkin vaunuineen ovat tervetulleita. Lapset eivät osallistu treeniin, mutta voivat seurata sivusta.

HALUATKO KOKEILLA CROSSFITTIA MEILLÄ?

Jos et halua tehdä aloittamispäätöstä ilman kokeilemista, meillä on ilmainen tutustumistunti joka kuukauden viimeinen perjantai klo 19.00-20.30.

Tiedot tutustumistreeneistä tulevat aina verkkosivuille sekä CrossFit Kirkkonummen Facebook-sivuille. Käy tykkäämässä!

KYSY LISÄÄ REBEKALTA

Rebekka / 040-539 5072

rebekka (at) crossfitkirkkonummi.com

1 thought on “Aloittaminen