Aloittaminen

CROSSFIT KIRKKONUMMI ON KOKONAISVALTAISEN HYVINVOINNIN PARANTAMISEEN PERUSTETTU SALI
pienempi-1

Crossfit-treenisi alkavat joko peruskurssilta tai erittäin huonokuntoisille tarkoitetusta ryhmästä. HUOM! Marraskuussa 2019 meillä ei ole peruskurssia ollenkaan.

PERUSKURSSIT

JOULUKUUN PERUSKURSSI

TAMMIKUUN PERUSKURSSI

Sisältää koko kuukauden treenit. Peruskurssilla käymme läpi lain perusteet sekä  harjoitustekniikoita turvallisen ja tehokkaan harjoittelun mahdollistamiseksi. Teemme joka kurssipäivän  päätteeksi lyhyen crossfit-treenin. Mikäli olet käynyt peruskurssin/onrampin jo jollain muulla CrossFit-salilla, pääset aloittamaan ilöman meidän peruskurssia.

SINULLE JOKA TARVITSET EXTRA ROHKAISUA

3KK ALOITUSPAKETTI ERITTÄIN HUONOKUNTOISILLE LOKA-JOULUKUU

3KK ALOITUSPAKETTI ERITTÄIN HUONOKUNTOISILLE MARRAS-TAMMIKUU

ERITTÄIN HUONOKUNTOISTEN RYHMÄ

Ryhmä on tarkoitettu niille, jotka kaipaavat kunnolla rohkaisua ja tukea elämänmuutoksen aloittamiseen. Tämä aloituspaketti sisältää kolmen kuukauden treenit omassa vertaisryhmässä määrättyinä treeni-aikoina. Huonokuntoisten ryhmässä voit aloittaa lähes joka kuukausi.

”Ihan huikeaa, että huonokuntoisille on oma ryhmä, en olisi varmaan muuten ikinä uskaltanut lajin pariin. Lähes 42-vuotiaaksi piti elää ennen kuin löysin liikuntalajin jonka seuraavaa tuntia odotan intoa puhkuen. Kaikenlaisia lajeja olen kokeillut, mutta aina ollut pakkopullaa ja into loppunut parin kerran jälkeen. Vaikka vasta viisi tuntia on takana niin uskon, että tätä jaksan jatkaa. Ihanaa kun jokainen tunti on erilainen.” – Anniina

HALUATKO KOKEILLA CROSSFITTIA MEILLÄ?

Jos et halua tehdä aloittamispäätöstä ilman kokeilemista, seuraava  ilmainen tutustumistunti on perjantaina 27.9.2019 klo 19.00-20.30.

Tiedot tutustumistreeneistä tulevat aina verkkosivuille sekä CrossFit Kirkkonummen Facebook-sivuille. Käy tykkäämässä!

KYSY LISÄÄ REBEKALTA

Rebekka / 040-539 5072

rebekka (at) crossfitkirkkonummi.com

1 thought on “Aloittaminen