AIKATAULUT

WOD = Workout of the day eli päivän treeni (CrossFit Kirkkonummen ohjelmointi)

CFKN HK = Erittäin huonokuntoisten oma ryhmä, joka treenaa omassa vertaisryhmässään valmiiksi kevyempiä ja helpompia treenejä.

JOOGA = CrossFit Kirkkonummen jäsenille ilmainen joogatunti sunnuntaisin tasapainoittamaan treenejä ja tuomaan liikkuvuutta.

LIIKKUVUUSTUNTI= CrossFit Kirkkonummen jäsenille ilmainen liikkuvuustunti keskiviikkoisin parantamaan liikkuvuutta. Tunnilla pureudutaan liikkuvuuden ongelma-kohtiin.

KESTÄVYYTTÄ JA KESKIVARTALOA = Tunti sisältää pitkäkestoisempaa ja matalasykkeisempää treeniä keskivartaloon keskittyen.

KEHONPAINOWOD = Ainoastaan kehonpainolla tehtäviä simppeleitä treenejä.

OPEN GYM = Ei määrättyä wodia. Tule treenaamaan heikkouksiasi, tekemättä jäänyt wod tai vaikka treenaamaan tekniikkaa. Valmentaja auttaa ja valmentaa toiveiden ja tarpeiden mukaan.

OPEN DOORS = Täysin omatoimiseen harjoitteluun tarkoitettu tunti. Valmentaja on paikalla mutta ei valmenna.

TUTUSTUMISTREENIT = Kuka tahansa voi tulla kokeilemaan CrossFit Kirkkonummen treeniä ilmaiseksi ja sitoomuksetta. Sopii kenelle tahansa kuntoon tai urheilutaustaan riippumatta.

CFKN NUORET JA LAPSET = Lasten omat treenit parantamaan liikkuvuutta, vartalonhallintaa, kestävyyttä ja lihaskuntoa.

CrossFit Kirkkonummi pidättää oikeuden aikataulun muutoksiin.

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartumin, Edenredin , Tyky-Onlinen ja SporttiPassin mobiilimaksuvälineet. CrossFit Kirkkonummi haluaa säästää luontoa ja vähentää paperin turhaa kuluttamista. Tästä syystä emme ota paperiseteleitä vastaan enää 1.1.2020 lähtien. Kysy työnantajaltasi mobiilietujen mahdollisuutta, se on helpompi ja luontoystävällisempi tapa.