CrossFit Kirkkonummen tutustumistreeni perjantaina 31.1.2020 klo 19.00-20.30

EI ILMOITTAUTUMISTA, TULET VAIN PAIKAN PÄÄLLE

Tervetuloa treenaamaan Kirkkonummen parhaimpaan treenipaikkaan perjantaina 31.1.2020 klo 19.00-20.30 !

CrossFit Kirkkonummen tutustumistreenit sopivat kaikille kuntoon katsomatta. Tutustuminen pitää sisällään tietoiskun lajista, ohjatun lämmittelyn, sekä itse treenin. Treenin osuus lämmitelyineen on tunnin mittainen. Mukaan tarvitset ainoastaan rennon mielen, normaalit sisätreenivaatteet sekä vesipullon. Valmentaja pitää huolen lopusta.

TUTUSTUMISTARJOUS!

Saat PERUSKURSSIN + kahden kuukauden treenit tutustumishintaan 200€ (norm. 231€)! Tarjouksen saa vain ilmoittautumalla jollekin CrossFit Kirkkonummen PERUSKURSSILLE paikan päällä. Tarjous ei koske huonokuntoisten ryhmää.

MASALANTIE 397, 02430 MASALA. Kehä III Länsipäässä. Masalan juna-asema on 500m päässä salista.

P.S. Emme ota pääsääntöisesti alle 16-vuotiaita normi-treeneihin. CFKN lasten ja nuorten omiin treeneihin pääset tutustumaan tästä: CFKN lapset

CrossFit Kirkkonummi – aidosti matalankynnyksen CrossFit-sali