YRITYSYHTEISTYÖ

Haluatko työtehoa parantavat ja tehokkaat treenit työntekijöillesi? Onko sinulla harrastus- tai urheiluryhmä joka kaipaa lajitreeniä vahvistavaa treeniä, tai polttariryhmä joka kaipaa toimintaa iltaan?

8250-2016-ELi-3-003 (2)

CrossFit Kirkkonummen valmentajat Timo-Pekka Koljonen ja Rebekka Lalli vetivät kesällä Upinniemen varuskunnassa Sotilasjuoksu 2016 tapahtumassa varusmiehille lämmittelytreenit sotilasesterataa varten. Päivän aikana liikuteltiin monta sataa varusmiestä ja -naista.

Voimme pitää treenejä ryhmällenne joko teillä paikan päällä tai sitten CrossFit Kirkkonummen salilla Kehä III Länsipäässä.

Voimme sopia kertatapahtumasta tai säännöllisistä treeneistä esimerkiksi kerta viikkoon.

Hinnat:

120€/h + alv pienryhmälle (1-5 hlö)

180€/h ryhmälle (6-16 hlö)

Hinnat koskee treenejä CrossFit Kirkkonummen tiloissa. Jos haluatte treenit jonnekin muualle, sovimme hinnan erikseen.

Pidämme talvikautena mm. polkujuoksijoille omat treenit kerta viikkoon. Treenit on suunniteltu tukemaan polkujuoksijan lihaskuntoa ja treeniä.

Järjestämme treenejä myös lasten urheiluryhmille tukemaan lajikohtaista kehittymistä.

Kysy lisää, kaikki on mahdollista!

Ota yhteyttä ja mietitään minkälaista treeniä teidän porukkanne tarvitsee:

_DSC1314

CrossFit Kirkkonummi piti joulukuussa 2016 pikkujoulutreenit Microsoftin porukalle. Räätälöimme jokaiselle yhteisölle/kaveriporukalle/polttariporukalle tms. juuri omanlaisensa ja haluamansa treenit. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Rebekka Lalli

rebekka (at) crossfitkirkkonummi.com