TYÖHYVINVOINTI ja YKSITYISTREENIT

Haluatko työtehoa parantavat ja tehokkaat treenit työntekijöillesi? Miltä kuulostaa energisoiva lounastunti kesken työpäivän?

CFKN30min treenit alkavat maanantaina 4.3.2019

CFKN30min on tehokas ja hauska työpäivän katkaisija. Käytämme 30min treenissä kehonpainoliikkeitä, soutu-, hiihto- ym . laitteita sekä kahvakuulaharjoitteita yhdistettynä energisen kovaan tehoon.

Ehdit siis käyttää lounastuntisi ruokailun lisäksi oman vireystasosi parantamiseen. Vain 30 minuuttia ja lähdet ovesta ulos täysin virkistyneenä ja entistä vahvempana jatkamaan työpäivääsi!

Meiltä löytyy suihkutilat sekä viihtyisä aula, johon voit tarvittaessa jäädä syömään oman lounaasi.

CFKN30min treenien aikataulu

ma, ke ja pe klo 10.45 – 11.15

Hinnat henkilöltä / kuukausi

– 40€ (sis. alv) / 30 min WOD 1 x vko
– 70€ (sis.alv)  / 30 min WOD 2 x vko
– 85€ (sis alv) / 30 min WOD 3 x vko

Ilmoita itsesi, työporukkasi tai työntekijäsi

timo@crossfitkirkkonummi.com

Muu yhteistyö

Onko sinulla työporukka joka kaipaa ohjattua liikuntaa, harrastus- tai urheiluryhmä joka kaipaa lajitreeniä vahvistavaa treeniä tai polttariryhmä joka kaipaa toimintaa iltaan?

8250-2016-ELi-3-003 (2)

CrossFit Kirkkonummen valmentajat Timo-Pekka Koljonen ja Rebekka Lalli vetivät kesällä Upinniemen varuskunnassa Sotilasjuoksu 2016 tapahtumassa varusmiehille lämmittelytreenit sotilasesterataa varten. Päivän aikana liikuteltiin monta sataa varusmiestä ja -naista.

Voimme pitää treenejä ryhmällenne joko teillä paikan päällä tai CrossFit Kirkkonummen salilla Kehä III Länsipäässä.

Voimme sopia kertatapahtumasta tai säännöllisistä treeneistä esimerkiksi kerta viikkoon.

Järjestämme treenejä myös lasten urheiluryhmille tukemaan lajikohtaista kehittymistä.

Kysy lisää, kaikki on mahdollista!

Rebekka

040-539 5072 / rebekka (at) crossfitkirkkonummi.com