Pikkujoulua ja yhteistyökumppaneita

CrossFit Kirkkonummi tarjoaa jäsenilleen vain parasta.

Perjantaina 24.11.2017 vietetyissä pikkujoulujuhlissamme palkittiin taas taistelijoita ja  kisailijoita yhteistyökumppaneidemme tarjoamilla upeilla palkinnoilla.Fast-logo (2)

Fast tarjosi pikkujoulukisojen voittajille palkinnoksi jaksamista ja palautumista proteiinipatukoiden ja palutusjuomien muodossa. CrossFit Kirkkonummi on Fastin lisäaineettomien ja sokerittomien Natural Proteiinin sekä Natural Proteiini + Jaksaminen jälleenmyyjä. Tulethan ostoksille jos tarvitset terveellistä ja turvallista lisäpotkua treeniisi!

Suomen Urheiluhierontakeskus on tuttu paikka sekä meille CrossFit Kirkkonummen suhkvalmentajille, että monelle taistelijallemme. SUHK:n urheiluhierojista on pakko mainita Suomenojan toimipisteen huippuammattilainen Teemu Honkanen, joka on CrossFit Kirkkonummen omistajan Rebekka Lallin luotto fysioterapeutti/urheiluhieroja.

CrossFit Kirkkonummen vuoden 2017 taistelija Tomi sai SUHK:ilta lahjakortin hierontaan. Tomille siis tiedossa rentouttavaa hoitoa ja lisää liikkuvuutta. Suosittelemme ehdottomasti SUHK:n palveluita kaikille!

CrossFit Kirkkonummen lähes naapurissa oleva kyläkauppa K-Market Masala on yksi parhaiten masaavarustelluista kaupoista pääkaupunkiseudulla ja myös CrossFit Kirkkonummen luottokauppa. Kaupan herkkuja pääsee valitsemaan meidän taistelija Jonna, joka palkittiin ahkerimpana treeneissä kävijänä K-Market Masalan lahjakortilla.

Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneitamme ja toivotamme hyvää joulun odotusta!

Terveisin CFKN väki