TUTUSTUMISTREENIT PE 26.1.2018 KLO 20-21

CrossFit Kirkkonummen ilmaiset tutustumistreenit perjantaina 26.1.2018 klo 20.00-21.00.

Tutustumistreenit ovat hyvä tilaisuus päästä tutustumaan CrossFit – treeneihin sekä saliimme. Ei ilmoittautumista, tulet vaan paikan päälle.

Paikalle tulijoiden kesken arvomme yhden ALUN CrossFit Kirkkonummelle ja tarjoamme tutustujille  ALKU-kuukauden reiluun tutustumishintaan VAIN 60€ (norm. 103€)!

Tutustumistreenit alkavat lyhyellä CrossFit-tietoiskulla, jonka jälkeen on ohjattu lämmittely sekä CrossFit-treeni. Ota mukaan normaalit sisätreenivaatteet sekä vesipullo.

Laji sopii kaikille kuntotasoon ja ikään katsomatta.

CrossFit on monipuolinen laji. Jos haluat vaikka pudottaa painoasi terveellisesti ja pysyvästi,  saada lisää voimaa ja kestävyyttä, istumatyön aiheuttamia kipuja kuriin, lisää liikkuvuutta kroppaan, iloa ja hauskuutta elämään, liittyä maailman parhaimpaan porukkaan tai vaikka oppia uusia ja mielettömiä asioita -tai kaikkia näitä, niin tule ihmeessä kokeilemaan. Ainut vaara on, että jäät tähän pahasti koukkuun!

Lue lisää CrossFitin aloittamisesta täältä.

Tutustu CrossFit Kirkkonummen valmentajiin valmentaja-esittelystä.

OSOITE:

MASALANTIE 357, 02430 MASALA (vaalea rakennus jossa korkea piippu kulmassa)

P.S. Emme ota alle 16-vuotiaita normi-treeneihin. CFKN Lasten omiin treeneihin pääset tutustumaan tästä: CFKN lapset

Jaa Facebookissa, ota kaverisi mukaan ja tule pitämään hauskaa!