MAMMA-WOD

mammatCrossFit Kirkkonummen pienten lasten äideille tarkoitetut treenit

keskiviikkoisin klo 9.30-10.30
perjantaisin klo 9.30-10.30

Ilmoittautumiset ja lisää tietoa:

Mamma-wod 1 krt/vko

Mamma-wod 2 krt/vko

MAMMA-WOD:

Pienten lasten äitien omat treenit on skaalattu kevyemmiksi ja helpommiksi, eivätkä ne vaadi peruskurssin käyntiä. Tunnit sisältävät hieman kevyempää CrossFit-treenausta, ja sopii kaikille äideille joilla on neuvolan lopputarkastus käytynä ja lupa treenaukseen saatuna. Treeneissä otamme huomioon synnytyksen jälkeiset rajoitteet (vatsalihasten palautuminen, imetys, huono kunto jne), vahvistamme keskivartalon lihaksia (vatsa-, selkä- ja lantionseudun lihakset) ja treenaamme tavalla joka auttaa jaksamaan lapsiperheen arkea paremmin. Äitien treenit on hyvä keino päästä kuntoon, tiputtaa painoa ja saada olo kokonaisvaltaisesti paremmaksi.

Treeneihin saa ottaa mukaan lapsen/lapset ja pienet vauvatkin vaunuineen ovat tervetulleita. Salin yhteydessä on myös lastenhuone, josta on suora näköyhteys treenitilaan.

Hinta:

36€/kk 1krt/vko

62€/kk 2krt/vko

Maksu kuukausittain.

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit, sekä Tyky-maksuvälineet (Tyky-Kuntosetelit ja Tyky-Online) ja SporttiPassi

Kysy lisää Rebekalta:

040-539 5072 tai rebekka (at) crossfitkirkkonummi.com