MammaWOD

mammatCrossFit Kirkkonummen pienten lasten äideille tarkoitetut treenit

keskiviikkoisin klo 9.30-10.30
perjantaisin klo 9.30-10.30

Ilmoittautumiset ja lisää tietoa:

MammaWOD 1 krt/vko

MammaWOD 2 krt/vko

MammaWOD:

Pienten lasten äitien omat treenit on skaalattu kevyemmiksi ja helpommiksi, eivätkä ne vaadi peruskurssin käyntiä. Tunnit sisältävät hieman kevyempää CrossFit-treenausta, ja sopii kaikille äideille joilla on neuvolan lopputarkastus käytynä ja lupa treenaukseen saatuna. Treeneissä otamme huomioon synnytyksen jälkeiset rajoitteet (vatsalihasten palautuminen, imetys, huono kunto jne), vahvistamme keskivartalon lihaksia (vatsa-, selkä- ja lantionseudun lihakset) ja treenaamme tavalla joka auttaa jaksamaan lapsiperheen arkea paremmin. Äitien treenit on hyvä keino päästä kuntoon, tiputtaa painoa ja saada olo kokonaisvaltaisesti paremmaksi.

Treeneihin saa ottaa mukaan lapsen/lapset ja pienet vauvatkin vaunuineen ovat tervetulleita. Salin yhteydessä on myös lastenhuone, josta on suora näköyhteys treenitilaan.

Hinta:

36€ / kk (1krt/vko)

62€ / kk (2krt/vko)

Maksu kuukausittain.

Tai miltä kuulostaisi rentouttava hetki vain sinulle, lempeä venyttely, hengityksen harjoitteleminen ja parempi kokonaisvaltainen hyvinvointi?

Haluatko pysähtyä hetkeksi vauva-arjesta ja ottaa aikaa vain itsellesi CrossFit Kirkkonummen joogassa tai liikkuvuustunnilla?

Hinnat MammaWODien lisäksi:

1. Jooga tai liikkuvuustunti kerta viikkoon 32€ / kk

2. Jooga ja liikkuvuustunti yhteensä kaksi kertaa viikossa 48€ / kk

3. 10-kortti joogaan tai/sekä liikkuvuustunnille 100€

Mammojen kuukausijäsenyys on oltava voimassa.

Ainoastaan jooga tai liikkuvuustunti:

1. Jooga tai liikkuvuustunti kerta viikkoon 50€ / kk

2. Jooga ja liikkuvuustunti yhteensä kaksi kertaa viikossa 75€ / kk

3. 10-kortti joogaan tai/sekä liikkuvuustunnille 150€

Mammojen kuukausijäsenyyttä ei vaadita.

Laskutus jatkuu kaikissa vaihtoehdoissa automaattisesti samoin ehdoin kuin normaali jäsenyyskin. 10-kerran kortti on voimassa 3 kokonaista kuukautta.

Aikataulut:

Jooga su klo 13-14
Liikkuvuustunti ke klo 20-21

Kysy lisää Rebekalta:

040-539 5072 tai rebekka (at) crossfitkirkkonummi.com

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit, sekä Tyky-maksuvälineet (Tyky-Kuntosetelit ja Tyky-Online) ja SporttiPassi