Kirkkonummipäivät myös CrossFit Kirkkonummella!

Ohjelma:

Perjantai 24.8. tutustumistreeni klo 19.00-20.30 CrossFit Kirkkonummella

Tule kokeilemaan miltä CrossFit-treeni tuntuu ja tutustumaan salin toimintaan. Osoite Masalantie 357.

Tutustuminen pitää sisällään lyhyen tietoiskun siitä mitä CrossFit on, ohjatun lämmittelyn, sekä itse treenin. Mukaan tarvitset ainoastaan rennon mielen, normaalit sisätreenivaatteet sekä vesipullon. Valmentaja pitää huolen lopusta. Ei ilmoittautumista, tulet vain paikalle.

Lauantaina 25.8. Järjestötorilla klo 10.00-15.00

CrossFit Kirkkonummen ständiltä löydät salin jäseniä kertomassa miten CrossFit Kirkkonummen jäsenyys on muuttanut heidän elämäänsä.

- Tarjoamme Fast:n proteiinipatukoita sekä Celsiuksen cola-juomia. Tuotteita on rajoitettu määrä.

- Lankkukisa! Lankuta päivän paras aika ja voita ALKU-kuukausi CrossFit Kirkkonummelle sekä Fast:n ja Celsiuksen tuotteita. Myös toiseksi ja kolmanneksi tulleet palkitaan Fast:n ja Celsiuksen tuotteilla.

- CrossFit näytöstreeni päälavalla klo 12.30.