Haluaisitko sinä antaa lapsellesi rauhan nauttia hikoilusta?

Haluatko lapsellesi harrastuksen, jossa saa onnistumisen tunteita, kannustusta ja jossa voi treenata ilman paineita?

CrossFit Kirkkonummella on kuusi lasten ja nuorten ryhmää, joissa meillä treenaa yhteensä yli 50 lasta.

Meidän lasten tunnit alkavat aina hyvällä lämmittelyllä joka valmistaa päivän treeniin.

Lämmittelyn jälkeen lapset ja nuoret treenaavat erilaisia taito-, voima- ja kestävyysominaisuuksia. Tunnin lopuksi on aina loppujäähdyttely, jotta keho palautuu nopeammin treenistä.

CrossFit Kirkkonummen lasten ja nuorten treenien yksi tavoite on saada lapset nauttimaan liikkumisesta ja hikoilusta. Tässä olemmekin vuosien varrella onnistuneen erittäin hyvin. Meidän CFKN-lapset ovat innoissaan treeneistä ja lähes kaikki jatkavat treenaamista vuosia.

Moni meidän lapsitreenaajista on myös siirtynyt aikuisten treeneihin tultuaan 15-16-vuoden ikään. 💥

Meillä CrossFit Kirkkonummella kaikki ovat meille yhtä hyviä, taitavia ja tärkeitä.

Lue lisää: CFKN lapset ja nuoret