1. Uskallanko aloittaa crossfitin vaikka olen huonossa kunnossa?

Ehdottomasti uskallat.

Mitä huonompi kunto sinulla on, sitä enemmän sinä tarvitset tätä. Meillä treeninsä aloittava on useimmiten noin 34-44 vuotias perheellinen, pienten lasten äiti tai isä, joka ei ole treenannut koskaan ennen tai viime treeneistä on jo vuosia aikaa. Älä siis yhtään murehdi kunnostasi, me valmentajat pidämme huolen että kuntosi paranee koko ajan.

2. Mitä kaikkea saan kuukausimaksulla?

- Saat ympärillesi ammattitaitoiset valmentajat, jotka ovat paikalla auttaakseen sinua ja pitääkseen huolen että treenaat turvallisesti ja tehokkaasti. Me puskemme sinua eteenpäin ja tarvittaessa toppuutamme. Välitämme jokaisen asiakkaamme hyvinvoinnista ja teemme koko ajan töitä kehittääksemme toimintaamme yhä enemmän asiakaslähtöiseksi.

- Jokaista jäsentämme kohtelemme ja autamme eteenpäin yksilöllisesti, ystävällisesti ja määrätietoisesti.

- Teemme sinulle tarvittaessa mm. yksilölliset kuntouttavat treenit, mikäli et jostain syystä pysty tekemään ohjelmoinnissa olevaa treeniä tai autamme vaikka ruokavalion kuntoon laittamisessa. Meille on tärkeintä, että sinä saat parhaan mahdollisen avun matkallasi kohti parempaa hyvinvointia.

- Kuukausimaksulla saat tulla vapaasti kaikille CrossFit Kirkkonummen tunneille, pois lukien lasten ja nuorten treenit. Meillä on viikossa reilusti yli 30 ohjattua tuntia maanantaista sunnuntaihin ja aamusta iltaan.

- Ohjattujen tuntien lisäksi voit myös treenata omatoimisesti.

- Tarjoamme jäsenillemme myös ilmaisia koulutuksia, luentoja ja tapahtumia. Mm. Helsinki Paleon perustaja Jaakko Savolahti on käynyt meillä joka vuosi luennoimasta terveellisestä ruokavaliosta ja terveistä elämäntavoista.

- Järjestämme myös perhewodeja, joihin voit tuoda oman perheenjäsenesi ilmaiseksi mukaan treenaamaan kanssasi.

3. Mitä tarkoittaa WOD, OPEN GYM ja OPEN DOORS?

- WOD (workout of the day) on tunti, jolloin tehdään päivän ohjelmoitu treeni. Wodit vetää aina valmentaja joka kertoo lämmittelyn ja miten se tehdään, opettaa itse treenin liikkeet ja lopuksi pitää huolen että teet itse treenin mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Usein wodin lopuksi on myös loppujäähdyttely.

- OPEN GYM on aikaa jolloin voi treenata omatoimisesti, mutta valmentaja on paikalla koko ajan auttamassa ja varmistamassa että edelleen treenaat mahdollisimman turvallisesti ja hyvin.

- OPEN DOORS on aikaa jolloin voi treenata täysin omatoimisesti, eikä valmentaja ole paikalla.

- Mamma-wod on takoitettu kaikille alle kouluikäisten lasten äideille. Treenit on kevyempiä ja ne tehdään rennolla mielellä äitien ehdoilla.

4. Mitä muuta saat CFKN-jäsenenä?

- Saat maailman parhaan jengin ympärillesi joka treenaa kanssasi, kannustaa sinua ja taistelee rinnallasi niin boxilla kuin sen ulkopuolellakin.

- Meillä on vajaa 200 upeaa jäsentä, joista lähes jokainen tulee ajan myötä sinulle erittäin tutuksi ja moni hyvin rakkaaksi. Olemme yhtä suurta CFKN-perhettä.

- Meillä on myös aktiivinen juoksuryhmä, jossa on kaiken tasoisia juoksijoita huonompikuntoisista huippukuntoisiin. Vuonna 2017 osa porukasta lähti myös Pallakselle huippu suosittuun polkujuoksutapahtumaan ja joka vuosi meiltä on osallistunut iso porukka moniin muihinkin juoksutapahtumiin.

- Järjestämme joka vuosi jäsenillemme myös pikkujoulut ja kesäisin synttärijuhlat.

- Omat jäsenemme ovat järjestäneet mm. Tallinnan matkan paikalliselle CrossFit-salille, kisamatkaa eri CrossFit-kisoihin ympäri Suomen, lisäravinneluentoa ja kaikkea muuta kivaa.

5. Voinko tulla kokeilemaan crossfittiä ennen kuin päätän aloitanko treenit?

Meillä on ilmainen tutustumistunti joka kuukauden viimeinen viikonloppu.

Lue lisää tutustumisesta tästä.

Tiedot tutustumistreeneistä tulee myös CrossFit Kirkkonummen Facebook-sivuille. Käy tykkäämässä!

6. Miten nopeasti näen tuloksia kehittymisessäni?

Mikäli käyt vähintään kolme kertaa viikossa treeneissä, takaamme, että kahden kuukauden päästä huomaat merkittävän eron niin jaksamisessa, kunnossa, liikkuvuudessa kuin kehossasi yleisestikin. CrossFit on erittäin motivoivaa, koska kehitystä tulee koko ajan tasaisesti.

Ikäkään ei ole este, sillä meillä voit tulla vahvaksi vaikka olisit eläkeiässä.