CrossFit Kirkkonummen tutustumistreeni perjantaina 30.3.2018 klo 19.00-20.30!

Meillä treenataan rennolla mielellä ja omaa hyvinvointia ajatellen!crossfit_kirkkonummi-173

Ehkä tulet väsyneenä ja stressaantunena tunnille, mutta lähdet taatusti iloisena ja energisenä pois.

Ei ilmoittautumista, tulet vain paikan päälle, teet mitä valmentaja sanoo ja nautit hikoilusta!

Ota mukaan normaalit sisätreenivaatteet sekä vesipullo.

CrossFit on monipuolinen laji. Jos haluat pudottaa painoasi terveellisesti ja pysyvästi tai saada lisää voimaa ja kestävyyttä, meillä se onnistuu.

Moni on saanut apuja myös istumatyön aiheuttamiin kipuihin ja lisää liikkuvuutta kankeaan kroppaan. Myös monet polvi-, selkä- ja muut liikuntaelinsairaudet on myös parantuneet meillä.

Mikä tärkeintä; CrossFit Kirkkonummelta saat iloa ja energiaa elämään, joten tule rohkeasti kokeilemaan. Ainut vaara on, että jäät tähän pahasti koukkuun!

Paikalle tulijoiden kesken arvomme yhden ALUN CrossFit Kirkkonummelle. Muille tarjoamme kaksi kuukautta treeniä yhden hinnalla, eli ALKU-kuukauden päälle saat toisen treenikuukauden kaupan päälle!

Tarttumalla tutustumistarjoukseen paikan päällä, säästät siis 103€ (norm. 206€) ja saat vielä huimasti paremman kunnon ja mielen. Jotta tarjouksen saa, ilmoittautuminen pitää tehdä tutustumistreenissä paikan päällä.

Lue lisää CrossFitin aloittamisesta täältä.

Tutustu CrossFit Kirkkonummen valmentajiin valmentaja-esittelystä.

Osoite:

Kehä III Länsipäässä osoitteessa MASALANTIE 357, 02430 MASALA (vaalea rakennus jossa korkea piippu kulmassa).

Junalla pääset Masalan asemalle ja siitä on muutama sata metriä meille.

P.S. Emme ota alle 16-vuotiaita normi-treeneihin. CFKN Lasten omiin treeneihin pääset tutustumaan tästä: CFKN lapset

Jaa Facebookissa, ota kaverisi mukaan ja tule pitämään hauskaa!