CrossFit Kirkkonummen tutustumistreeni pe 27.4.2018 klo 20.00-21.00!

Meillä treenataan rennolla mielellä ja omaa hyvinvointia ajatellen.

Tutustumistreeniin ei ole ilmoittautumista, tulet vain paikan päälle ja nautit!

Ota mukaan normaalit sisätreenivaatteet sekä vesipullo.

CrossFit on monipuolinen laji.

Jos haluat saada lisää voimaa ja kestävyyttä, niin meillä se onnistuu. Jos haluat pudottaa painoasi pysyvästi ja terveellisesti niin sekin onnistuu.

Monet polvi-, selkä-, ym. liikuntaelinsairaudet ovat saaneet kyytiä meillä, moni on saanut apuja myös istumatyön aiheuttamiin särkyihin ja kipuihin.

Tärkeintä CrossFit-treeneissä on kuitenkin se ilo ja energia, jonka saat elämääsi. Tule rohkeasti kokeilemaan, vaikka kuntosi olisi minkälainen. CrossFit sopii oikeasti kaikille.

Paikalle tulijoiden kesken arvomme yhden ALUN CrossFit Kirkkonummelle.

Muille tarjoamme kaksi kuukautta treeniä yhden hinnalla, eli ALKU-kuukauden lisäksi saat toisen treenikuukauden kaupan päälle!

Tarttumalla tutustumistarjoukseen paikan päällä, saat siis kaksi kuukautta hintaan 103€ (norm. 206€)! Jotta tarjouksen saa, ilmoittautuminen pitää tehdä tutustumistreenissä paikan päällä.

Lue lisää CrossFitin aloittamisesta täältä.

Tutustu CrossFit Kirkkonummen valmentajiin valmentaja-esittelystä.

Osoite:

Kehä III Länsipäässä osoitteessa MASALANTIE 357, 02430 MASALA (vaalea rakennus jossa korkea piippu kulmassa).

Junalla pääset Masalan asemalle ja siitä on muutama sata metriä meille.

P.S. Emme ota alle 16-vuotiaita normi-treeneihin. CFKN Lasten omiin treeneihin pääset tutustumaan tästä: CFKN lapset

Jaa Facebookissa, ota kaverisi mukaan ja tule pitämään hauskaa!