CrossFit Kirkkonummen tutustumistreeni pe 30.11.2018 klo 19.00-20.30!

Haluatko energiaa pimeään syksyyn?

CrossFit Kirkkonummen vuoden toiseksi viimeinen tutustumistreeni on perjantaina 30.11.2018 klo 19.00-20.30.crossfit_kirkkonummi-144

Tutustuminen pitää sisällään tietoiskun lajista, ohjatun lämmittelyn, sekä itse treenin. Treenin osuus lämmitelyineen on tunnin mittainen. Mukaan tarvitset ainoastaan rennon mielen, normaalit sisätreenivaatteet sekä vesipullon. Valmentaja pitää huolen lopusta.

Ei ilmoittautumista, tulet vain paikalle. CrossFit Kirkkonummen treenit sopivat kaikille kuntoon katsomatta.

Tutustumistarjous!

Saat ALKU-kuukauden tutustumishintaan 86€ (norm. 106€)! Tarjouksen saa vain ilmoittautumalla johonkin ALKUUN paikan päällä. Huom!

Myynnissä olevan joulu-tammikuun ALKU-paketin 2kk treeniä saa tutustumishintaan 170€ (norm. 190€).

Osoite:

Kehä III Länsipäässä osoitteessa MASALANTIE 357, 02430 MASALA (vaalea rakennus jossa korkea piippu kulmassa). Junalla pääset Masalan asemalle ja siitä on vain pari sataa metriä meille.

P.S. Pääsääntöisesti emme ota alle 16-vuotiaita normi-treeneihin. CFKN lasten ja nuorten omiin treeneihin pääset tutustumaan tästä: CFKN lapset

Jaa Facebookissa, ota kaverisi mukaan ja tule pitämään hauskaa!