CrossFit Kirkkonummen tutustumistreeni pe 29.6.2018 klo 19.00-20.30

CrossFit Kirkkonummen ovesta tullaan sisään hymyillen ja lähdetään nauraen!

Sinun ei tarvitse olla urheilija tai hyväkuntoinen, jotta uskallat tulla kokeilemaan meidän treenejä. Itseasiassa, mitä huonompi kunto crossfit_kirkkonummi-173sinulla on, sitä enemmän tämä on sinulle tarkoitettu.

Tutustuminen pitää sisällään lyhyen tietoiskun siitä mitä CrossFit on, ohjatun lämmittelyn, sekä itse treenin.

Mukaan tarvitset ainoastaan rennon mielen, normaalit sisätreenivaatteet sekä vesipullon. Valmentaja pitää huolen lopusta.

Paikalle tulijoiden kesken arvomme yhden ALKU-kuukauden. Kaikki tutustujat saavat valitsemansa ALUN hintaan 75€ (norm. 103€)! Tarjouksen saa vain ilmoittautumalla johonkin ALKUUN paikan päällä.

Osoite:

Kehä III Länsipäässä osoitteessa MASALANTIE 357, 02430 MASALA (vaalea rakennus jossa korkea piippu kulmassa).

Junalla pääset Masalan asemalle ja siitä on pari sataa metriä meille.

P.S. Emme ota pääsääntöisesti alle 16-vuotiaita normi-treeneihin. CFKN lasten ja nuorten omiin treeneihin pääset tutustumaan tästä: CFKN lapset

Jaa Facebookissa, ota kaverisi mukaan ja tule pitämään hauskaa!