CrossFit Kirkkonummen tutustumistreeni pe 29.3.2019 klo 19.00-20.30!

Tervetuloa kokeilemaan miltä CrossFit-treenit tuntuvat upouusissa tiloissamme!

EI ILMOITTAUTUMISTA, TULET VAIN PAIKAN PÄÄLLE

CrossFit Kirkkonummen treenit sopivat kaikille kuntoon katsomatta. Tutustuminen pitää sisällään tietoiskun lajista, ohjatun lämmittelyn, sekä itse treenin. Treenin osuus lämmitelyineen on tunnin mittainen. Mukaan tarvitset ainoastaan rennon mielen, normaalit sisätreenivaatteet sekä vesipullon. Valmentaja pitää huolen lopusta.

TUTUSTUMISTARJOUS!

Saat ALKU-kuukauden + kahden kuukauden treenit tutustumishintaan 190€ (norm. 212€)! Tarjouksen saa vain ilmoittautumalla johonkin ALKUUN paikan päällä.

MASALANTIE 397, 02430 MASALA. Kehä III Länsipäässä. Masalan juna-asema on 500m päässä salista.

P.S. Emme ota pääsääntöisesti alle 16-vuotiaita normi-treeneihin. CFKN lasten ja nuorten omiin treeneihin pääset tutustumaan tästä: CFKN lapset

Jaa Facebookissa, ota kaverisi mukaan ja tule pitämään hauskaa!