CrossFit Kirkkonummen tutustumistreeni pe 26.10.2018 klo 19.00-20.30!

Haluatko energiaa pimeään syksyyn?

Seuraava CrossFit Kirkkonummen tutustumistreeni on perjantaina 26.10.2018 klo 19.00-20.30.crossfit_kirkkonummi-173

Tutustuminen pitää sisällään tietoiskun lajista, ohjatun lämmittelyn, sekä itse treenin. Treenin osuus lämmitelyineen on tunnin mittainen. Mukaan tarvitset ainoastaan rennon mielen, normaalit sisätreenivaatteet sekä vesipullon. Valmentaja pitää huolen lopusta.

Ei ilmoittautumista, tulet vain paikalle. CrossFit Kirkkonummen treenit sopivat kaikille kuntoon katsomatta.

Tutustumistarjous!

ALUN tutustumishintaan 86€ (norm. 106€)! Tarjouksen saa vain ilmoittautumalla johonkin ALKUUN paikan päällä.

Osoite:

Kehä III Länsipäässä osoitteessa MASALANTIE 357, 02430 MASALA (vaalea rakennus jossa korkea piippu kulmassa). Junalla pääset Masalan asemalle ja siitä on vain pari sataa metriä meille.

P.S. Pääsääntöisesti emme ota alle 16-vuotiaita normi-treeneihin. CFKN lasten ja nuorten omiin treeneihin pääset tutustumaan tästä: CFKN lapset

Jaa Facebookissa, ota kaverisi mukaan ja tule pitämään hauskaa!