CrossFit Kirkkonummen tutustumistreeni pe 25.5.2018 klo 20.00-21.00

CrossFit Kirkkonummen ovesta tullaan sisään hymyillen ja lähdetään nauraen!

Meillä jokainen treenaaja aloittaa juuri omalta tasoltaan. Sinun ei tarvitse olla urheilija tai kovakuntoinen jotta uskallat tulla kokeilemaan treenejä. Itseasiassa, mitä huonompi kunto crossfit_kirkkonummi-173sinulla on, sitä enemmän tämä on sinulle tarkoitettu.

Tutustuminen pitää sisällään ohjatun lämmittelyn, itse treenin sekä lyhyen tietoiskun siitä mitä CrossFit on. Mukaan tarvitset ainoastaan rennon mielen, normaalit sisätreenivaatteet sekä vesipullon. Valmentaja pitää lopusta huolen.

Kaikkien tutustujien kesken arvomme yhden ALKU-kuukauden!

Lue lisää CrossFitin aloittamisesta täältä.

Tutustu CrossFit Kirkkonummen valmentajiin valmentaja-esittelystä.

Osoite:

Kehä III Länsipäässä osoitteessa MASALANTIE 357, 02430 MASALA (vaalea rakennus jossa korkea piippu kulmassa).

Junalla pääset Masalan asemalle ja siitä on pari sataa metriä meille.

P.S. Emme ota pääsääntöisesti alle 16-vuotiaita normi-treeneihin. CFKN lasten ja nuorten omiin treeneihin pääset tutustumaan tästä: CFKN lapset

Jaa Facebookissa, ota kaverisi mukaan ja tule pitämään hauskaa!