CrossFit Kirkkonummen tutustumistreeni pe 22.2.2019 klo 19.00-20.30!

Tervetuloa kokeilemaan miltä CrossFit-treenit tuntuvat upouusissa tiloissamme!

Seuraava tutustumistreeni on perjantaina 22.2.2019 klo 19.00-20.30.

CrossFit Kirkkonummen treenit sopivat kaikille kuntoon katsomatta. Tutustuminen pitää sisällään tietoiskun lajista, ohjatun lämmittelyn, sekä itse treenin. Treenin osuus lämmitelyineen on tunnin mittainen. Mukaan tarvitset ainoastaan rennon mielen, normaalit sisätreenivaatteet sekä vesipullon. Valmentaja pitää huolen lopusta.

Ei ilmoittautumista, tulet vain paikalle.

Tutustumistarjous!

Saat ALKU-kuukauden tutustumishintaan 90€ (106€) tai ALKU + kahden kuukauden treenit tutustumishintaan 190€ (norm. 212€)! Tarjouksen saa vain ilmoittautumalla johonkin ALKUUN paikan päällä.

Osoite:

Kehä III Länsipäässä osoitteessa MASALANTIE 397, 02430 MASALA (Masalantien suuntainen rakennus, sisäänkäynti pihan perän puoleisessa päädyssä). Junalla pääset Masalan asemalle ja siitä on vain 400m meille.

P.S. Pääsääntöisesti emme ota alle 16-vuotiaita normi-treeneihin. CFKN lasten ja nuorten omiin treeneihin pääset tutustumaan tästä: CFKN lapset

Jaa Facebookissa, ota kaverisi mukaan ja tule pitämään hauskaa!