ASIAKASKOKEMUKSIA

MILTÄ TUNTUU OLLA CROSSFIT KIRKKONUMMEN JÄSEN minä 2014

Mun puolesta myös haluan sanoa kiitos Rebekka sulle kaikesta tähän asti. Aika alkuvaiheilla kävin myös peruskurssin ja siitä saakka tiennyt, että tää on mun tapa liikkua, kiitos kun toitte sen Kirkkonummelle. Kiitos myös siitä, että olet luottanut minuun, ottanut töihin ja antanut kehittyä valmentajana ja olla oma itseni aina. Välillä myös mietin, että miten tämä porukka voi olla niin ainutlaatuinen… Joka tapauksessa on tosi hienoa, kun voi sanoa kuuluvansa tähän yhteisöön ja kuinka iso osa se onkaan elämää.”

- Anni 27-v -

Peruskurssille osallistuminen 4-vuotta sitten oli yksi parhaimmista päätöksistä mitä olen tehnyt. Olin ajatellut ettei Crossfit ole mua varten, mutta kun luin CrossFit Kirkkonummen mainoksen ajattelin heti, että haluan olla osa tuota porukkaa. Aika nopeasti musta tuli entinen normi punttisalilainen, enkä kaipaa sieltä kyllä yhtään mitään.

Yhdessä ollaan koettu huikeita onnistumisia, iloja suruja ja vähän synkempiäkin hetkiä. 4-vuoden aikana olen saanut ihania uusia ystäviä ja myös oppinut paljon uutta itsestäni. Päivääkään en vaihtaisi pois.”

- Suvi -

Näin neljän vuoden CrossFit harrastuksen jälkeen voi vaan todeta että CFKN oli parasta mitä ikinä tapahtui Kirkkonummelle ja meidän perheelle!

Kiitos siitä kuuluu teille Rebekka  ja Timo-Pekka.  En voi muuta kuin vaan todeta että onhan boksimme kehittynyt hirveästi näiden vuosien aikana. Ehkä juuri se, ettei kaikkea ollut heti ekasta päivästä tekee sen, että haluaa vaan pysyä mukana tällä matkalla.
Kiitos!!”

- Andreas 39-v -

Onnellinen saan olla, että lyhyen pyörämatkan päässä kotoa on tämmönen laadukas harrastusmahdollisuus ja siitä, että joskus tulee tehtyä hyviä päätöksiä, kuten neljä vuotta sitten peruskurssille tulo ja sitten tauon jälkeen paluu! ”

- Hanna 33-v -

Se kertoo aika paljon, että useimilla saleilla ei tiedetä edes nimiä, meillä tuntee jokaisen tuoksunkin (ei ole parfym).”

- Maukka -

On tämä ~3 vuotta ollut aika retki, ei voi kuin ihmetellä kaikkia niitä huikeita hetkiä mitä saanut kokea teidän kaikkien kanssa. En malta odottaa mitä seuraavat vuodet tuo tullessaan, mutta olen ihan varma että elämä tästä vaan paranee. Nautitaan joka hetkestä, elämä on parasta huumetta, varsinkin jo on #Eniten#Fitissä.”

- Teemu 39-v -

”Olette kaikki mahtavia tyyppejä! Valmentajille (KAIKILLE) erityiskiitos, vedätte jokaisen treenin kuten olisi ensimmäinen ikinä. Olette mukana täydellä sydämellä, ette vaan ”töissä täällä”!

Itse en uskonut puolitoista vuotta sitten mitä kaikkea tämä harrastus minulle tulisi antamaan (poissa ovat kaikki niska-, selkä ym jumit (muut kun treeneistä johtuvat). Jaksaminen (fyysinen ja ennen kaikkea henkinen) ihan eri tasolla kun aiemmin. En uskonut että voisin innostua jopa painonnostotreeneistä Pitkään etsin liikuntaharrastusta josta innostuisin tällä tavalla. Onneksi löysin perille. Olen kotona.”

- Tomi -

Kiitos Rebe, Tippe, Anni ja muut valkut – teette upeaa työtä! On mahtavaa kuulua tällaiseen porukkaan, enkä olisi minäkään uskonut, että päälle nelikymppisenä löytää oman lajinsa ! Muutoksen on huomannut mielessä ja kropassa. Kaksi ja puoli vuotta takana, monia edessä ! #onnekas#mailmanparasboxi”

- Katariina 45-v -

”Kiitos Rebekka ja Tippe sekä Anni plus muut valkut . Yhdyn kaikkien edellisten sanomisiin, olette upeita ihmisiä ja teidän ansiostanne salin tunnelma ja kävijät ovat niin ainutlaatuisia. Ei meistä kukaan yksin ole priimaa, mutta yhdessä lähes timantteja. Olen myös tosi kiitollinen Suville, joka houkutteli Kimin mukaan ja sitten ajauduin minäkin juuri CFKN salille. Muuten tuskailisin vieläkin, kun oma aikuisiän laji olisi löytymättä. #Elinkautinen ekstempore eikä kaduta yhtään

- Karoliina 41-v -

Kolme vuotta kuljin ohi, mutta onneksi syksyllä astuin sisään. En edes osaa kertoa mitä silloin muuttui, mutta kiitos kaikesta ja onnea!”

- Tiina 40-v -

Kiitos mielettömästi kaikille ihanille mammawodin valkuille! Aina kun oon päässyt, niin ne on ollut mammaloman arkipäivien suoranainen ilopilkku! Siellä on ihanasti huomioitu kaikki vaivat ja erkaumat ja nyt uusi raskaus jos joku liike ei ole tuntunut hyvältä. Oon itse fysioterapeutti ja voin kertoa, että oon saanut aivan mielettömän ammattimaista palautetta tekniikasta ja treenaaminen on tuntunut aina turvalliselta ja tehokkaalta. Paljon paremmin kuin itse olisin ikinä pystynyt palautetta antamaan.”

- Meri-Tuuli -

Crossfit oli kyllä minulle juuri sitä, mitä tarvitsin! Paljon erilaista urheilua tullut tehtyä, mutta kuntosali ei koskaan innostanut, vaikka on ollut matkan varrella paljon toimistotyöläisen niska-hartiavaivojakin. Olette mahtavia valmentajia ja fiilis boxilla on toivottanut tervetulleeksi. Treenaamisen ilo on kyllä löytynyt ja oman kehittymisen huomaaminen on kivaa. :)”

- Juha 34-v -