Aloittaminen

crossfit-kirkkonummi-valmentajat-22

Joka kuukausi on hyvä kuukausi aloittaa!

CrossFit-treenisi alkavat ALKU-kuukaudesta. ALKU-kuukauden hinta on 103€.

Mukaan ALKUUN pääset ilmoittautumalla haluamallesi aloituskuukaudelle tästä:

HELMIKUU 2018

MAALISKUU 2018

HUHTIKUU 2018

TOUKOKUU 2018

ALKU-tunnit pidetään joka kuukauden ensimmäinen perjantai klo 19.00-21.00, lauantai klo 15.00-17.30 ja sunnuntai klo 13.00-15.00.

ALKU-tunneilla käymme läpi CrossFitin perusteet sekä harjoittelemme oikeat harjoitustekniikat turvallisen ja tehokkaan harjoittelun mahdollistamiseksi. Käymme läpi myös lämmittelyn perusteita ja teemme lyhyet CrossFit-treenit joka ALUN päätteeksi.

Mikäli olet käynyt Peruskurssin/OnRampin jo jollain muulla salilla, pääset aloittamaan ilman ALKUa.

Mitä saan kuukausimaksulla?

ALUN jälkeen voit tulla vapaasti seuraaville CrossFit Kirkkonummen tunneille:

WOD, Open Gym, Open Doors, Kehonpaino-wod, Kestävyyttä ja keskivartaloa sekä Mamma-wod (pienten lasten äideille).

Tarjoamme myös maksuttomia koulutuksia ja erilaisia luentoja taistelijoillemme, mm. ensiapukoulutusta ja ravintoluentoa. Helsinki Paleon perustaja Jaakko Savolahti on käynyt joka vuosi luennoimasta terveellisestä ruokavaliosta ja terveistä elämäntavoista.

Voinko tulla kokeilemaan crossfittiä ennen kuin päätän aloitanko treenit?

Meillä on ilmainen tutustumistunti joka kuukauden viimeinen viikonloppu.

Seuraava tutustuminen on lauantaina 30.12.2017 klo 12.00-13.30. Lue lisää tästä!

Tiedot tutustumistreeneistä tulevat tälle sivulle sekä CrossFit Kirkkonummen Facebook-sivuille. Käy tykkäämässä!

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit, sekä Tyky-maksuvälineet (Tyky-Kuntosetelit ja Tyky-Online) ja SporttiPassi

Yksi vastaus artikkeliin ”Aloittaminen

1. Päivitysilmoitus: CrossFit Kirkkonummi avaa ovensa elokuussa 2014! | CrossFit Kirkkonummi