Aloittaminen

crossfit-kirkkonummi-valmentajat-22

CrossFit Kirkkonummi on kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen vuonna 2014 perustettu toiminnallisen treenin sali.

CrossFit-treenisi alkavat ALKU-kuukaudesta. ALKU-kuukauden hinta on 106€ ja se sisältää koko kuukauden treenit.

Mukaan ALKUUN pääset ilmoittautumalla haluamallesi aloituskuukaudelle tästä:

SYYSKUU 2018

LOKAKUU 2018

ALKU-tunnit pidetään joka kuukauden ensimmäinen kokonainen viikonloppu. Tarkemmat aikataulut löydät yllä olevista linkeistä.

ALKU-tunneilla käymme läpi lajin perusteet sekä oikeat harjoitustekniikat turvallisen ja tehokkaan harjoittelun mahdollistamiseksi. Käymme läpi myös lämmittelyn perusteita ja teemme lyhyen CrossFit-treenin jokaisen ALKU-päivän päätteeksi.

Mikäli olet käynyt Peruskurssin/OnRampin jo jollain muulla CrossFit-salilla, pääset aloittamaan ilman ALKUa.

HALUATKO KOKEILLA CROSSFITTIÄ ILMAISEKSI?
Jos et halua tehdä aloittamispäätöstä ilman kokeilemista, meillä on ilmainen tutustumistunti joka kuukauden viimeinen perjantai.

Tiedot tutustumistreeneistä tulevat tälle sivulle sekä CrossFit Kirkkonummen Facebook-sivuille. Käy tykkäämässä!

Yksi vastaus artikkeliin ”Aloittaminen

1. Päivitysilmoitus: CrossFit Kirkkonummi avaa ovensa elokuussa 2014! | CrossFit Kirkkonummi