ALOITTAMINEN

CrossFit Kirkkonummi on hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen perustettu toiminnallisen treenin sali. pienempi-1

CrossFit-treenisi alkavat ALKU-kuukaudesta. ALKU-kuukauden hinta on 106€ ja se sisältää koko kuukauden treenit.

Mukaan ALKUUN pääset ilmoittautumalla haluamallesi aloituskuukaudelle tästä:
JOULU- TAMMIKUUN ALKUPAKETTI (12 paikkaa vapaana)

TAMMIKUU 2019 (14 paikkaa vapaana)

HELMIKUU 2019 (14 paikkaa vapaana)

ALKU-tunnit pidetään joka kuukauden ensimmäinen kokonainen viikonloppu. Tarkemmat aikataulut löydät yllä olevista linkeistä.

ALKU-tunneilla käymme läpi lajin perusteet sekä oikeat harjoitustekniikat turvallisen ja tehokkaan harjoittelun mahdollistamiseksi. Käymme läpi myös lämmittelyn perusteita ja teemme lyhyen CrossFit-treenin jokaisen ALKU-päivän päätteeksi.

Mikäli olet käynyt Peruskurssin/OnRampin jo jollain muulla CrossFit-salilla, pääset aloittamaan ilman ALKUa.

Me haluamme pitää sinusta huolta

Meillä aloittamista ei tarvi pelätä. Sovit joukkoomme juuri sellaisena kuin olet. Noin 90% meillä aloittavista ei ole treenannut vuosiin tai ei koskaan.

Meidän jäsenenä saat erittäin toimivan treeniohjelmoinnin sekä ammattitaitoisen valmennuksen. Me pidämme huolen siitä, että sinä treenaat aina turvallisesti ja tehokkasti. Tarvittaessa puskemme eteenpäin ja välillä toppuutamme, jokaisen yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Meillä ajatellaan hyvinvointia kokonaisuutena johon kuuluu treenin lisäksi ravinto, lepo ja motivoiva sosiaalinen yhteisö. Meidän sali onkin tunnettu erittäin aktiivisesta ja yhteen hiileen puhaltavasta porukasta, jonka kannustustiimit eri CrossFit-kilpailusissa ovat aivan omaa luokkaansa.

Jäsenhintaamme kuuluu keskiviikkoinen liikkuvuustunti ja sunnuntainen jooga. Molemmat ovat juuri meidän jäsentemme tarpeille suunniteltuja. Me kiinnitämme huomiota myös asiakkaidemme ravintotottumuksiin ja kannustamme terveellisimpiin elämäntapoihin.

Haluatko kokeilla crossfittiä ennen ilmoittautumista ALKU-kuukaudelle?

Jos et halua tehdä aloittamispäätöstä ilman kokeilemista, meillä on ilmainen tutustumistunti joka kuukauden viimeinen perjantai.

Tiedot tutustumistreeneistä tulevat aina verkkosivuille sekä CrossFit Kirkkonummen Facebook-sivuille. Käy tykkäämässä!

Yksi vastaus artikkeliin ”ALOITTAMINEN

1. Päivitysilmoitus: CrossFit Kirkkonummi avaa ovensa elokuussa 2014! | CrossFit Kirkkonummi