AIKATAULUT

WOD = Workout of the day eli päivän treeni

JOOGA = CrossFit Kirkkonummen jäsenille ilmainen joogatunti sunnuntaisin tasapainoittamaan treenejä ja tuomaan liikkuvuutta

KEHONHUOLTO = CrossFit Kirkkonummen jäsenille ilmainen kehonhuoltotunti keskiviikkoisin parantamaan liikkuvuutta. Tunnilla pureudutaan liikkuvuuden ongelma-kohtiin.

KESTÄVYYTTÄ JA KESKIVARTALOA = Tunti sisältää pitkäkestoisempaa ja matalasykkesempää treeniä keskivartaloon keskittyen.

KEHONPAINOWOD = Ainoastaan kehonpainolla tehtäviä simppeleitä treenejä.

OPEN GYM = Ei määrättyä wodia. Tule treenaamaan heikkouksiasi, tekemättä jäänyt wod tai vaikka treenaamaan tekniikkaa. Valmentaja auttaa ja valmentaa toiveiden ja tarpeiden mukaan.

OPEN DOORS = Täysin omatoimiseen harjoitteluun tarkoitettu tunti. Valmentaja on paikalla mutta ei valmenna.

TUTUSTUMISTREENIT = Kuka tahansa voi tulla kokeilemaan CrossFit Kirkkonummen treeniä ilmaiseksi ja sitoomuksetta. Sopii kenelle tahansa kuntoon tai urheilutaustaan riippumatta.

CFKN NUORET JA LAPSET = Lasten omat treenit parantamaan liikkuvuutta, vartalonhallintaa, kestävyyttä ja lihaskuntoa.

CrossFit Kirkkonummi pidättää oikeuden aikataulun muutoksiin.

Meillä käy maksuvälineenä myös Smartumin ja Edenredin liikuntasetelit, sekä Tyky-maksuvälineet (Tyky-Kuntosetelit ja Tyky-Online) ja SporttiPassi