7-9 vuotiaiden lasten TUTUSTUMISTREENIT CrossFit Kirkkonummella la 30.12.2017 klo 16-17

Tervetuloa tutustumaan ilmaisiin CFKN lasten treeneihin Masalantielle!15697242_1145678662213564_2960862926874625230_n

Tunnin kestävässä treenissä CrossFit Kirkkonummen lasten treenien vetäjä Anni Arvilommi kertoo lyhyesti mitä lasten treenimme pitävät sisällään ja miten päästä mukaan. Tämän jälkeen lapset treenaavat Annin ohjauksessa CrossFit-tyyppisen treenin. Tutustuminen ei sido mihinkään.

Vanhemmat voivat jäädä seuraamaan treenejä.

Tarjoamme tutustujille kevään 2018 CFKN lasten treenit -10% alennuksella hintaan 162€ (norm. 180€), mikäli ilmoittautuminen tehdään tutustumistreenin päätteeksi.

Paikkoja 15 ensimmäiselle ilmoittautujalle.

ILMOITA LAPSESI MUKAAN TUTUSTUMISEEN TÄSTÄ!

CrossFit Kirkkonummen lasten treenit sopivat kaikille lapsille kuntoon ja liikkumistaustaan katsomatta, sillä kuten aikuisten treeneissäkin, kaikki liikkeet ja treenit pystytään muokkaamaan juuri jokaiselle lapselle sopivaksi.

Erittäin tykätyt CFKN lasten treenit sisältävät monipuolista treenausta CrossFit-tyyliin erilaisia taito-, voima-, sekä kestävyysominaisuuksia pienille lapsille soveltuvalla tavalla harjoittaen. Kiinnitämme erityistä huomiota tekniikka-opetteluun sekä turvalliseen treenaamiseen lasten ehdoilla. Käytämme harjoittelussa keholle luontaisia liikkeitä ja pitkälti vartalon omaa painoa.

Treenien myötä lapset oppivat käyttämään omaa kehoaan tehokkaammin ja turvallisemmin sekä arjessa että muissa liikuntalajeissa.

ILMOITTAUTUMISET TREENEIHIN

CFKN LAPSET 7-9 VUOTIAAT KEVÄT 2018

CrossFit Kirkkonummella treenaa myös nuorten 10-15 vuotiaiden ryhmät, joka kasvattaa suosiotaan kausi kaudelta. Tämän hetkisessä keskiviikon nuorten ryhmässä on lapsia, jotka ovat treenanneet meillä alusta lähtien jo useamman vuoden, mukaan lukien kesä- ja talvilomatreenit. Koska ryhmä on täynnä, lisäsimme keväälle 2018 toisen nuorten ryhmän, joka treenaa lauantaisin klo 14.00-15.00.

Lisää nuorten lauantain ryhmästä:

CFKN NUORET 10-15 VUOTIAAT KEVÄT 2018, LAUANTAI